Деревянный конструктор Xiaomi MiTU Hape 70 M0001

Дерев'яний конструктор Xiaomi MiTU Hape 70 M0001

Розпродано Код: 2958
699 грн.
Без податку
Кількість

Конструктор MITU Hape 70 може стати відмінним стартом для навчання Вашої дитини! Повністю сконцентруйтеся на розвитку малюка — допоможіть йому розвинути просторове мислення, фантазію, вивчити алфавіт і цифри. З даною іграшкою це буде неймовірно просто!

Німецька якість

Іграшка виконана в яскравій фарбі і призначена для вікової категорії від 1 року. Для фарбування елементів використовується фарба на водній основі, що виключає вміст свинцю. Конструктор створений професіоналами з відомої німецької фірми Hape і зроблений з натурального бука. Іграшка екологічна і безпечна, а тому ідеально підійде для розвиваючих ігор з Вашою дитиною.

Інноваційні технології

Набір створений за сучасної освітньої технології STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) і передбачає повне і поетапний розвиток навичок дитини у всіх ключових напрямках.

Навчальний і розвиваючий

MITU складається з різних фігур, більшістю з яких є кубики. На них зображені всі букви латинського алфавіту, а також нумерація від 0-9. Завдяки цьому, дитина зможе складати слова і дати. Кути кубиків закруглені, що виключає можливість травми гострим краєм.

Характеристики

Гарантія
14 днів
Вид
Конструктори
Артикул
M0001
Матеріал
Дерево
Стать
Хлопчик, дівчинка
Кількість деталей
70
Габарити упаковки
22 х 10.4 х 18 см

Дерев'яний конструктор Xiaomi MiTU Hape 70 M0001

Дерев'яний конструктор Xiaomi MiTU Hape 70 M0001
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця