Графический планшет Xiaomi Xiaoxun 16" color LCD (XPHB003) Blue

Графічний планшет Xiaomi Xiaoxun 16" color LCD (XPHB003) Blue

Розпродано Код: 3805
1599 грн.
Без податку
Кількість

Портативний дизайн
Графічний планшет Xiaoxun color LCD (XPHB003) має 16-дюймовий РК-дисплей і відрізняється досить компактними габаритами 368 x 268 x 8 мм, що дозволить брати його з собою помістивши в сумці, рюкзаку. Планшет виготовлений з АБС-пластику, що володіє хорошими характеристиками міцності. Крім того, виріб представлено в рожевому і блакитному кольорах.

Магнітний стилус
Графічний планшет Xiaoxun XPHB003 обладнаний стилусом, який можна прикріпити за допомогою магніту до краю планшета, що допомагає не втратити його при використанні дошки для малювання.

Сучасний РК-екран, безпечний для очей
У пристрої використовується 16-дюймовий РК-екран, здатний відображати до 3-х різних кольорів, в їх числі: синій, білий і зелений, щоб допомогти дітям отримати більш захоплюючі враження, при використанні планшета як у навчанні, так і в грі. Крім того, цей РК-екран також виготовлений з рідкокристалічного полімерного матеріалу, який не містить пігменту або електромагнітного випромінювання, тому він не буде впливати на очі користувача навіть при використанні планшета протягом тривалого часу.

Стилус, який підходить для малювання і каліграфії
Кожен штрих і почерк створюються на графічному планшеті завдяки фізичному тиску кінчика стилуса. Користувачі можуть гнучко налаштовувати зображення і текст завдяки рушійній силі стилуса. Таким чином, користувачі можуть легко використовувати цей стилус для каліграфії. З іншого боку, 16-дюймовий графічний планшет Xiaoxun XPHB003 не використовує підсвічування, тому видимість відбитого штрихів тексту і залежить від зовнішнього освітлення.

Простий у використанні, тривалий термін служби батареї
Xiaoxun XPHB003 обладнаний клавішею, яка дозволяє користувачам швидко видаляти намальований контент на екрані одним дотиком.Крім того, збоку на пристрої є важіль для відключення кнопки стирання на випадок, якщо користувач випадково видаляється при використанні дошки для малювання.В якості елемента живлення графічний планшет Xiaoxun використовує батарейку CR2025 з терміном служби до 2 років.

Виробник планшета Xiaoxun, є суббрендом компанії Xiaomi.

Характеристики

Тип
Дитячі планшети
Колір
Блакитний
Гарантія
12 місяців
Вид
LCD
Артикул
XPHB003
Комплектація
Планшет, Стилус для письма та малювання, Батарея 1хCR2025
Додатково
Тип дисплею: кольоровий LCD, Матеріал: ABS пластик, Кнопка стирання: є, Замок-перемикач блокування екрану: є
Розміри робочої поверхні
16"
Тип введення
Перьовий
Клас
Аматорський

Графічний планшет Xiaomi Xiaoxun 16" color LCD (XPHB003) Blue

Графічний планшет Xiaomi Xiaoxun 16" color LCD (XPHB003) Blue
Ціна:
1 599 грн.
Ітого:
Про покупця