Фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 Black CN (not nfc)

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 Black

Розпродано Код: 3478
899 грн.
Без податку
Кількість

1.1-дюймовий динамічний дисплей
Фітнес-браслет Mi Band 5 обладнаний 1.1-дюймовим кольоровим динамічним AMOLED екраном з роздільною здатністю 126 на 294 пікселів. Це перший браслет у серії Mi Band, який має динамічний дисплей, площа відображення в якому на 20% більша, ніж Mi Band 4.

Захист від подряпин та потертостей. 5 рівнів регулювання яскравості.
Екран розумного браслета знаходиться під захистом стійкої до подряпин скляної панелі 2.5D. Підсвічування екрана також покращено з 400nit до 450nit і за умовчанням ви можете вибрати один із п'яти рівнів режимів яскравості.

Багатий набір циферблатів
Крім динамічних циферблатів, фітнес-браслет підтримує більше сотні інтерактивно-тематичних циферблатів, включаючи 54 циферблати годинника IP, SpongeBob, New Century Evangelical Warriors, Хацуне Міку, Детектив Конан та інші.

Акселерометр, гіроскоп та вологозахист
Розумний фітнес-браслет 5-го покоління обладнаний 3-осьовим акселерометром + 3-осьовим гіроскопом, має 16 МБ вбудованої пам'яті та 512 КБ оперативної пам'яті, Bluetooth 5.0 та надійний вологозахист від впливу прісної води.

11 спортивних режимів
Тепер у Mi Band 5 передбачено 11 спортивних режимів, таких як, скакалка, йога, гребний та еліптичний тренажер, їзда на велосипеді, плавання, біг на вулиці та в приміщенні, ходьба тощо.

Точніший моніторинг серцевого ритму
Для контролю серцевого ритму фітнес-браслет Mi Band 5 обладнаний біосенсором PPG, з оптимізованим алгоритмом роботи для забезпечення цілодобового збору більш точних даних про серцебиття, ніж Mi Band 4. Крім того, точність моніторингу сну в Mi Band 5 була збільшена на 40%, а точність моніторингу серцевого ритму – на 50%.

Оцінка фізичної активності
Також Mi Band 5 може оцінювати PAI (Personal Activity Intelligence), щоб допомогти вам простежити, як фізичні навантаження впливають на вашу фізичну форму.

Інтегрований барометр
Крім того, трекер також поставляється із вбудованим барометром для вимірювання атмосферного тиску, має функцію дистанційного керування камерою смартфона та здатний відстежувати менструальний цикл для користувачів-жінок

До 14 днів роботи без підзарядки
Фітнес браслет Mi Band 5 має акумулятор ємністю 125 мАг, який може працювати до 14 днів без підзарядки. До того ж Mi Band 5 отримав магнітну зарядку. Це означає, що тепер вам не потрібно знімати ремінець з трекера. Водонепроникний рівень: 5ATM (захист від короткочасного впливу прісної води)

Характеристики

Тип
Фітнес-браслети
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
Band5
Комплектація
Mi Smart Band 5, Ремінець, Кабель для заряджання, Гарантійний талон
Ємність акумулятору
125 мА*год
Додатково
Захист екрану: 2.5D загартоване скло з покриттям проти відбитків пальців
Інтерфейси
Магнітний з'єднувач
Час роботи від акумулятора
20 днів (звичайний режим)
Захист
Плавання/Купання (5 ATM)
Функції
Відстеження часу активності Прорахунок пройденої відстані
Діагональ екрану
1.1"
Роздільна здатність дисплея
294 x 126
Тип матриці
AMOLED
Оповіщення
Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Вібрація
Щільність пікселів
290 ppi
Датчики
Акселерометр, Гіроскоп, Шагомер, Оптичний датчик серцевого ритму
Сенсор
Є

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 Black

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 Black
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця