Фен Xiaomi MiJia Dryer H501 White ціна

Фен Xiaomi MiJia Dryer H501 White

Розпродано Код: 4736
2499 грн.
Без податку
Кількість

Фен Xiaomi MiJia Dryer H501 – це пристрій, здатний вразити вас своєю потужністю та ефективністю. Працюючи на швидкості 110 000 оборотів на хвилину, він забезпечує швидке та ефективне сушіння волосся, дозволяючи вам готуватися до своїх справ всього за кілька хвилин.

Температурний контроль
Фен підтримує оптимальну температуру повітря на рівні 57°C, що запобігає пересушуванню волосся і допомагає зберегти його здоровим і блискучим.

Шумопридушення та іонізація
Декілька методів шумоподавлення та легкий корпус (вага всього 345 г) забезпечують максимальний комфорт під час сушіння. Завдяки вивільненню 200 мільйонів негативних іонів, фен приборкує пухнастість і надає волоссю гладкості.

Швидка сушка
З високою швидкістю повітряного потоку Xiaomi MiJia Dryer H501 забезпечує надшвидку сушку волосся. Коротке волосся можна висушити приблизно за хвилину, волосся середньої довжини – за приблизно три хвилини, а довге волосся – за приблизно п'ять хвилин.

Легкий корпус
Компактний та легкий корпус фена важить всього 345 г, що робить його зручним та легким в управлінні, навіть при тривалому використанні.

Контроль температури
Інтелектуальне визначення температури за допомогою процесорів NTC та MCU дозволяє моніторити та регулювати температуру повітря в реальному часі, запобігаючи перегріву та захищаючи вашу шкіру та волосся від пошкоджень.

8 режимів сушіння
Фен має 8 комбінацій режимів сушіння, які регулюються за допомогою 2 швидкостей повітряного потоку та 4 температурних режимів. Ви можете вільно перемикатися між ними, а пристрій може запам'ятовувати ваші кращі налаштування.

Візуалізація температури
Візуальна індикація температури повітряного потоку забезпечується чотириколірним світлодіодним кільцем. Синій колір позначає холодне повітря, помаранчевий – тепле повітря, червоний – гаряче повітря, і три кольори утворюють цикл холодного та гарячого повітря. Таким чином, ви завжди можете контролювати та вибирати відповідну температуру для сушіння волосся.

Xiaomi MiJia Dryer H501 – напрочуд потужний та інтелектуальний пристрій для вашої краси та комфорту.

Характеристики

Вид насадки
Концентратор
Тип двигуна
AC
Потужність, Вт
1600
Тип
Фени
Розміри
90 х 69.5 х 246.7 мм
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
H501
Комплектація
Фен, Насадка-концентратор
Вага
345 г
Управління
Механічне
Додатково
LED-індикатор, Іонізація
Захист
Захист від перегрівання
Джерело живлення
Від мережі
Напруга
220 В
Рівень шуму, дБ
75
Режим
Захист від перегріву, Іонізація, Подача холодного повітря
Довжина кабеля
1.7 м
Насадки
Насадка-концентратор
Кількість температурних режимів
4
Сфера використання
Побутовий
Кількість швидкостей
2
Кількість обертів за хвилину, об/хв
110000

Фен Xiaomi MiJia Dryer H501 White

Фен Xiaomi MiJia Dryer H501 White
Ціна:
2 499 грн.
Ітого:
Про покупця