Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09

Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09

Розпродано Код: 3495
3999 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Zhibai Hair Dryer – це сучасний фен з масою найдосконаліших технологій, що допомагають правильно доглядати за волоссям. Він швидко висушує волосся, але не робить їх сухими, зберігаючи усередині вологу і роблячи їх більш блискучими. При цьому 15 різних режимів охолодження дозволяють підібрати ідеальні настройки саме для вашого типу волосся, а функція іонізації забезпечує додатковий догляд, роблячи волосся м'яким, слухняним і шовковистим. З цим феном щоденна сушка і укладання стануть набагато простіше. А волосся не втратять свій природний блиск.

Особливості:
- Електродвигун V-max зі швидкістю обертання 10 000 про/хв
- Технологія контролю температури NTC Smart
- 3 налаштування швидкості
- 4 налаштування температури
- Режим циркуляції холодного і гарячого повітря
, Функція іонізації
- Насадка-концентратор з магнітним кріпленням
- 5 рівнів захисту

Сушить швидко, але делікатно

На відміну від звичайних фенів, які сушать волосся просто потоком гарячого повітря, Xiaomi Zhibai Hair Dryer використовує просунуту технологію нагнітання. Вона створює в 2 рази більший тиск повітряного потоку, що разом з точним контролем температури дозволяє швидко висушити волосся від коренів до самих кінчиків. Не завдаючи їм шкоди.



Новий високошвидкісний двигун

Завдяки передовому двигуна V-max, який працює зі швидкістю 100 000 об/хв і гвинта з 11 лопатями з легкого алюмінієвого сплаву цей фен здатний проганяти через себе близько 15 літрів повітря кожну секунду. Повністю прибираючи вологу з поверхні волосся за лічені хвилини.

Інтелектуальний контроль температури

Ще одна перевага Zhibai Hair Dryer над звичайними фенами – його спеціальна технологія контролю NTC Smart. Вона по 50 раз в секунду заміряє температуру повітря на виході і передає дані процесору, який управляє нагрівачем. Таким чином підтримується постійний і безпечний для волосся рівень тепла.

Оптимальний догляд для волосся

Фен має 3 швидкості обдування і 4 температурних налаштування. А також інноваційну функцію циркуляції холодного і гарячого повітря, яка автоматично чергує потоки з різною температурою для того, щоб вплив гарячого повітря на шкіру голови і волосся було більш щадним. Комбінуючи ці опції, ви отримуєте 15 різних режимів, що підходять для будь-якого типу волосся і самих різних сценаріїв сушіння.

Функція іонізації

Zhibai Hair Dryer не тільки сушить, але і піклується про здоров'я ваших локонів. Цей телефон оснащений функцією іонізації, яка нейтралізує статичну електрику в волоссі за допомогою потоку негативних іонів. Що робить їх більш гладкими, слухняними і зменшує сплутування.

Практичне магнітне кріплення насадки

Надавайте зачісці об'єм і потрібну форму за допомогою насадки-концентратор. Завдяки зручному магнітного кріплення вона легко встановлюється і обертається на 360°, що дозволяє направити повітряний потік туди. Куди вам потрібно. При цьому двошарова конструкція самої насадки оберігає від зіткнення з розігрітій частиною при її обертанні або зняття.

Тиха робота

За рахунок оптимізації роботи електродвигуна і конструкції повітряних шляхів, інженери Zhibai домоглися зниження вібрацій від потоку повітря. Тому фен створює набагато менше шуму при роботі.

По-справжньому безпечний

При роботі з будь-якими електроприладами необхідно дотримуватися обережності. Враховуючи це, Xiaomi подбали про безпеку користувача і самого приладу. Zhibai Hair Dryer має 5 рівнів захисту: від перегріву, надструмів, перенапруги, а також контролери температури і харчування. Тому користуватися феном можна абсолютно вільно.

Характеристики

Тип
Фени
Розміри
173 х 95 х 77 мм (без дифузора), 173 х 150 х 77 мм (з дифузором)
Колір
Фіолетовий
Особливості
4 налаштування температури, Режим циркуляції холодного та гарячого повітря
Вага
580 г
Матеріал
Пластик
Модель
HL09
Додатково
Насадка-концентратор з магнітним кріпленням, Технологія контролю температури NTC Smart
Потужність
1600 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Функції
Іонізація
Довжина кабеля
1.7 м
Кількість швидкостей
3

Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09

Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09
Ціна:
3 999 грн.
Ітого:
Про покупця