Осушувач повітря Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02) ціна

Осушувач повітря Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02)

Розпродано Код: 4696
3499 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть увагу! DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Осушувач повітря Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02) пропонує комфортні умови у вашому будинку, запобігаючи надмірній вологості та підтримуючи оптимальний рівень вологості в приміщенні.

Інтелектуальне автоматичне осушення
Осушувач обладнаний автоматичним режимом, який дозволяє пристрою вимикатися, коли вологість довкілля досягає рівня менше 50%. Це запобігає пересушуванню повітря. Ви також можете встановити таймер на 8, 12, 24, 36 або 48 годин для автоматичного вимкнення після заданого часу. Коли резервуар для води майже сповнений, осушувач припиняє роботу, забезпечуючи безпеку.

Автоматичне розморожування при низьких температурах
Важливо, щоб осушувач функціонував у холодні місяці. Модель Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02) має функцію автоматичного розморожування, що скорочує час розморожування при заморожуванні поверхні напівпровідника. Вентилятор продовжує працювати, і тепло, що виділяється, допомагає швидко розтанути іній, мінімізуючи простий пристрої.

Надтихий режим сну
Якщо вологість заважає вам спати, ви можете перевести осушувач повітря Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02) в режим сну. Він буде працювати на низькій швидкості та створювати мінімум шуму, всього 39-42 дБ, щоб не заважати вашому сну.

Дисплей вологості
Осушувач оснащений дисплеєм високої чіткості, що відображає поточну вологість довкілля. Це дозволяє вам спостерігати зміни вологості до та після використання пристрою.

Дизайн та портативність
Осушувач Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02) має інтуїтивний дизайн із портативною ручкою для зручності переміщення. Він також обладнаний відсіком для зберігання шнура живлення, що дозволяє акуратно зберігати пристрій, коли він не використовується.

Рекомендації з вентиляції
Важливо пам'ятати, що вентиляція довкілля може проводити вимірювання вологості. Рекомендується тримати вікна та двері закритими під час роботи осушувача, щоб забезпечити найточніші вимірювання вологості.

Характеристики

Принцип дії
Конденсаційний
Тип управління
Сенсорне
Площа обслуговування кв. м
30-50
Тип
Осушувачі
Матеріал корпусу
ABS пластик
Колір
Бежевий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DH-CS02
Таймер
Є
Споживана потужність
65 W
Ємність резервуару для води
2000 ML
Вага
2.3 кг
Призначення
Побутовий
Додатково
Автоматичне припинення роботи при наповненні резервуара, Підсвічування резервуара, Нічний режим, Таймер на 8/12/24/36/48 годин
Джерело живлення
Від мережі
Напруга
220 В
Габарити
225 х 152.5 х 312 мм
Рівень шуму, дБ
41
Режим
Режим інтенсивної роботи, Режим сну, Автоматичний режим
Робоча температура
20℃ ~ 40℃

Осушувач повітря Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02)

Осушувач повітря Xiaomi DOUHE Desk Dehumidifier (DH-CS02)
Ціна:
3 499 грн.
Ітого:
Про покупця