• -200 грн.
Умный полотенцесушитель Xiaomi O'WS NEX2 (OWS-NEX2-260) Silver

Розумна рушникосушка Xiaomi O'WS NEX2 (OWS-NEX2-260) Silver

Розпродано Код: 4160
- 200 грн
10 999 грн.
10799 грн.
Без податку
Кількість

Даний пристрій являє собою зручну сушарку для рушників з інтелектуальним управлінням і економною витратою енергії. Виріб вміло поєднує в собі естетику та стиль. Він виготовлений із алюмінієвого сплаву високої міцності. Цей матеріал добре проводить тепло і сприяє його рівномірному розподілу. Завдяки високій потужності пристрою забезпечується моментальне нагрівання до заданої температури. Виставити потрібні налаштування можна за допомогою мобільного додатка або сенсорної панелі, розташованої на самому полотенцесушителі.

Зручний дисплей
Виріб має невелику сенсорну панель. У режимі реального часу відображаються дані про роботу пристрою. Інтерфейс умовно поділений на дві частини. У верхній частині розташовані основні показники та функції, такі як увімкнення/вимкнення та вибір режиму, а в нижній – відомості про кімнатну температуру та кнопка перемикання. Дисплеєм легко керувати, перемикаючись між налаштуваннями легким натисканням пальця (налаштування режимів присторою на самому дисплеї китайською мовою, всі вони продубльовані в додатку Mi Home російською, скріни з програми представлені внизу огляду).

Кольорові індикатори
Крім загального набору функцій на панелі керування розташований спеціальний індикатор. Його колір повідомляє користувача про стан пристрою у режимі реального часу.

Технологія стерилізації
Конструкція рушникосушарки виготовлена із застосуванням особливої технології. При увімкненому режимі пристрій виробляє іони срібла. Вони, у свою чергу, проникають у волокна тканини і борються з бактеріями і мікробами, що містяться в них. Ефективність цього процесу становить 99.99%.

Точний контроль температури
Виріб оснащений технологією регулювання температури зі змінною частотою. Це означає, що керування пристроєм здійснюється за допомогою високочастотного датчика. Він точно контролює температуру, не дозволяючи їй відхилятися від вибраних вами налаштувань. Підтримка постійної температури забезпечує безпеку експлуатації, а також забезпечує захист від пошкоджень тканини.

Нагріваючий елемент
Нагрівальний елемент італійської фірми Zopas ефективно знижує температуру всередині нагрівального листа та повністю звільняє ефективність нагрівання. Поверхня нагрівальної пластини з алюмінієвого сплаву швидко та рівномірно виробляє тепло, а коефіцієнт перетворення електричного нагріву досягає 99,95%. Регулювання температури зі змінною частотою забезпечує м'яке сушіння навіть делікатних тканин, таких як шовк та шерсть.

Універсальне використання
Сушарка для рушників буде корисною протягом усіх чотирьох сезонів. Вона надасть вам комфортні відчуття від використання сухих рушників, прибере зайву вологість у приміщенні, а також допоможе запобігти зайвому росту бактерій та грибка.

Інтелектуальне управління
Розумна сушка для рушників Xiaomi O'WS підтримує управління через програму MiHome шляхом з'єднання по протоколу WI-FI. З програми вам доступний весь функціонал сушарки!

Скріни з додатку:



Детали:

Характеристики

Тип
Сушарки для одягу
Колір
Хром
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Вид
Лесеня
Артикул
OWS-NEX2-260
Кількість режимів
3
Особливості
Дизайнерський, З таймером, Терморегулятор
Таймер
Є
Вага
4.15 кг
Управління
Сенсорний екран, Додаток
Матеріал
Алюміній
Бездротовий стандарт
Wi-Fi
Додатково
Напруга живлення: 220 В, Частота струму: 50 Гц, Водонепроникність IPX4
Потужність
260 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Сумісність
Mi Home
Габарити
87.5 х 39.5 х 9.4 см
Довжина кабеля
1.25 м
Монтаж
Стаціонарний
Розташування вимикача
По центру
Кількість секцій
8

Розумна рушникосушка Xiaomi O'WS NEX2 (OWS-NEX2-260) Silver

Розумна рушникосушка Xiaomi O'WS NEX2 (OWS-NEX2-260) Silver
Ціна:
10 799 грн.
Ітого:
Про покупця