Сушилка для обуви Xiaomi Deerma HX10

Сушарка для взуття Xiaomi Deerma HX10

Розпродано Код: 1978
1499 грн.
Без податку
Кількість

Догляд за взуттям – це не просто необхідність естетики, а й питання здоров'я. Як правило, грибок утворюється в теплому та сирому середовищі, при його виникненні людина відчуває сильний дискомфорт. Саме тому необхідно сушити взуття, а також проводити антибактеріальну обробку після носіння. Сушарка для взуття Xiaomi Deerma Shoe Dryer HX10 справиться з обома завданнями. У пристрої встановлено генератор озону, який усуває неприємні запахи та перешкоджає подальшому розмноженню бактерій шляхом окиснення середовища.

Подвійний U-подібний вихід повітря
Завдяки особливій формі шлангів сушарка від Xiaomi не обмежується однією парою взуття. Верхня частина має U-подібний вихід, за рахунок цього можна одночасно поставити на нагрівання кілька пар кросівок та отримати тепле продезінфіковане взуття за короткий проміжок часу.

4 режими сушіння
Завдяки наявності чотирьох різних режимів можна грамотно встановити відповідну температуру для кожного типу взуття. Найм'якіший з режимів призначений для легкого взуття - туфель та балеток із тонких матеріалів. Для взуття із щільного матеріалу підійде стандартний режим. Для взуття із натуральної шкіри та зимового взуття передбачено режим сушіння для шкіряних виробів. Якщо ви хочете лише продезінфікувати взуття, то виберете режим озону.

Довгі шланги і корпус, що нахиляється.
Сушарка має гнучкі шланги з гофрою, за рахунок чого вони можуть розтягуватися до 27 см і легко підлаштовуватися під висоту чобіт і черевиків. Також, передбачив, що існує і досить високе взуття, яке вкрай складно сушити. Спеціально для цього прилад оснащений невеликою прихованою підставкою, яка дає можливість нахилити корпус і зафіксувати його під потрібним кутом для кращого доступу до сушарних шлангів.

Потрійний захист
Пристрій має високий рівень безпеки. Завдяки постійному контролю температури та автоматичному вимиканню при аномальній ситуації, можна не турбуватися про перегрівання або надто високу потужність. Також, для кращого контролю, виробник передбачив спеціальний таймер на 30, 60, 120 та 180 хвилин, після закінчення терміну якого пристрій припинить нагрівання.

Технічна специфікація

Характеристики

Тип
Сушарки для взуття
Розміри
211 х 117 х 280 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
HX20
Таймер
Є
Вага
1200 г
Матеріал
Високоякісний ABS-пластик
Потужність
235 W
Джерело живлення
Від мережі
Напруга
220 В

Сушарка для взуття Xiaomi Deerma HX10

Сушарка для взуття Xiaomi Deerma HX10
Ціна:
1 499 грн.
Ітого:
Про покупця