• -100 грн.
Электросушилки для белья с УФ лампой Xiaomi HL Towel Disinfection Dryer (YSHR03)

Електросушарка для білизни з УФ-лампою Xiaomi HL Towel Disinfection Dryer (YSHR03)

Розпродано Код: 3569
- 100 грн
3 899 грн.
3799 грн.
Без податку
Кількість

Електросушарка для білизни з УФ лампою Xiaomi HL Towel Disinfection Dryer (YSHR03) здатна швидко висушити одяг та позбутися зайвої вологості у ванній кімнаті. Простий та стильний дизайн підійде практично до будь-якого інтер'єру. А функціональність зробить пристрій добрим помічником у домашніх справах.

Сушіння гарячим повітрям
Погана вентиляція у ванній кімнаті та відсутність сонячного світла призводить до надмірної вологості, речі сохнуть довго та стають розсадником для хвороботворних мікроорганізмів. Завдяки електросушарці вам не доведеться турбуватися про цю проблему. Ви швидко зможете позбутися зайвої вологості як у одязі, так і у повітрі. Xiaomi HL Towel Disinfection Dryer дозволяє швидко висушити мокрий одяг потоком теплого повітря при температурі 50 ° С, роблячи його більш м'яким і приємним для носіння.

УФ-стерилізація
Сушіння здатне забезпечити антибактеріальний захист ваших речей та ванної кімнати за допомогою функції ультрафіолетової стерилізації. Завдяки фотохімічним реакціям ультрафіолет здатний руйнувати ДНК бактерій та мікробів. Сушіння випромінює промені довжиною хвилі 275 нм, які мають виражені бактерицидні властивості. Ефективність знищення бактерій досягає 99%, роблячи ванну повністю безпечною для здоров'я.

Захист від випромінювання
Індукційний датчик дозволяє визначити людину у радіусі 1.5 метрів. При включенні функції стерилізації прилад почне працювати тільки тоді, коли людина вийде за межі цієї відстані.

Просте керування
Сенсорна панель управління зручна у використанні завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу та чітким іконкам. За допомогою екрана можна увімкнути або вимкнути сушарку, а також настроїти час роботи.

Монтаж
Сушарку можна використовувати як полицю для особистих речей. Установка та монтаж не вимагають жодних спеціальних знань. Для кріплення використовується монтажна стрічка 3M VHB зі спіненого акрилу, яка створює надійне з'єднання, яке з часом стає міцнішим. Пристрій відрізняється швидким нагріванням, високою ефективністю, низьким рівнем шуму та довгим швидким служби. Відстань подачі повітря сягає 1,5 метрів. Сушарка працює від безщіткового двигуна постійного струму, і видає потужний потік повітря за мінімального рівня шуму.

Характеристики

Характеристики

Тип
Сушарки для одягу
Розміри
172 х 600 х 80 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
YSHR03
Особливості
Дезінфекція з використанням ультрафіолету
Таймер
Є
Вага
2800 г
Матеріал
Пластик
Модель
YSHR03
Потужність
550 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Напруга
220 В
Частота
50 Гц

Електросушарка для білизни з УФ-лампою Xiaomi HL Towel Disinfection Dryer (YSHR03)

Електросушарка для білизни з УФ-лампою Xiaomi HL Towel Disinfection Dryer (YSHR03)
Ціна:
3 799 грн.
Ітого:
Про покупця