Електричний чайник для заварювання Xiaomi Ming Zhan (MZ-072T)

Електричний чайник для заварювання Xiaomi Ming Zhan (MZ-072T)

Розпродано Код: 4499
2499 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть Вашу увагу! Електричний чайник для заварювання Xiaomi Ming Zhan (MZ-072T) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу MI на упаковці.

Ming Zhan безперервно працює над створенням простих речей, щоб зробити навіть складні способи приготування чаю доступнішими і зручнішими для повсякденного життя. Простий та легкий чайний сервіз підійде для вітальні, кабінету, кухні та інших приміщень. За видатний дизайн Ming Zhan (MZ-072T) удостоїлася дизайнерської нагороди if 2019 та reddot design 2018.

Три в одному
Електрочайник, заварювальний чайник і розливний чайник поєднуються в одному корпусі для простоти заварювання та економії місця, щоб будь-хто міг легко насолодитися справжнім чаєм.

Відокремлений відсік для чаю
В особливій скляній склянці для чаю є отвори діаметром 1 мм, через які вода насичується смаком і ароматом чаю, при цьому листя залишається в склянці, дозволяючи контролювати ступінь міцності заварювання.

Знімний фільтр
Скляну склянку можна будь-якої миті зняти для очищення та догляду за чайником. Крім чайного листя, в нього можна покласти будь-які інші продукти для повільного приготування або заварювання.

Варить і заварює в одному чайнику
У традиційній чайній церемонії вода готується в одному чайнику, сам чай заварюється в іншому та по чашках розливається з третього чайника – так званої чаші справедливості. Все це начиння можна звести в один чайник, при цьому зберігши чудові смакові властивості чаю.

Два режими заварювання
Чайник Ming Zhan (MZ-072T) може працювати в автоматичному (ліворуч) або ручному режимі (праворуч). У ручному режимі за процесом необхідно стежити для правильного приготування різних сортів і виду чаю. Автоматичний режим бере все приготування на себе, щоб досягти кращого смаку та аромату. Крім цього, в автоматичному режимі після приготування чаю, чайник автоматично запускає режим підігріву, утримує температуру 60 градусів протягом двох годин.

Характеристики

Об'єм, л
0.5
Потужність, Вт
700
Шкала рівня води
Зі шкалою
Тип
Електрозаварники
Матеріал корпусу
Скло, Пластик
Гарантія
12 місяців
Артикул
MZ-072T
Вага
0.96 кг
Габарити
388 х 278 х 194 мм
Функції
З підтримкою температури, Зі звуковим сигналом, З заварюванням чаю, З тривалим кип'ятінням
Тип нагрівального елемента
Прихований (диск)
Кришка
Знімна

Електричний чайник для заварювання Xiaomi Ming Zhan (MZ-072T)

Електричний чайник для заварювання Xiaomi Ming Zhan (MZ-072T)
Ціна:
2 499 грн.
Ітого:
Про покупця