• -50 грн.
Триммер универсальный Xiaomi WellSkins (WX-TM01)

Тример універсальний Xiaomi WellSkins (WX-TM01)

Розпродано Код: 3661
- 50 грн
649 грн.
599 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi представляє багатофункціональний електричний триммер WellSkins Multifunctional Shaping Device White (WX-TM01). Завдяки компактним розмірам його легко брати із собою у поїздки чи відрядження. А різноманітність насадок допоможе вам залишатися на висоті у будь-якій ситуації.

За допомогою тримера ви легко зможете видалити небажане волосся, підрівняти чубок, надати форму бровам. Тример підходить і для чоловіків - вуса або борода будуть виглядати ідеально в будь-якій обстановці.


Види насадок
2 основні та 2 додаткові насадки дозволяють легко впоратися з будь-яким завданням. Ви можете використовувати триммер як для точного гоління, так і для підрівнювання зачіски.

Кут нахилу 30° забезпечує щільне прилягання до шкіри на будь-якій частині тіла. Коротке та довге леза дозволять досягти ідеальної лінії брів.


Без порізів та роздратування
Тример дбайливо ставиться до вашої шкіри і не травмує її. Щоб переконатися в цьому, можете піднести пристрій до повітряної кульки. Він не завдасть їй жодної шкоди.

Підходить для дітей
Можна без побоювань використовувати, щоб підстригти волосся навіть маленьким дітям. Його дія не дратує ніжну шкіру дитини. Легко очищати пристрій від пилу та волосся – для цього достатньо промити його під струменем води. Для роботи Xiaomi WellSkins Multifunctional Electric Eyebrow Shaping Device використовує 1 батарейку ААА. Автономність дозволяє брати його з собою у поїздки та використовувати у будь-якій ситуації.

Технічні характеристики

Характеристики

Тип
Тримери
Розміри
167 х 28 х 25 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
WX-TM01
Комплектація
Тример, 2 основні насадки, 2 додаткові насадки, щіточка, батарейка ААА
Вага
78 г
Управління
Кнопкове
Потужність
1.2 Вт
Джерело живлення
Від батарейок
Тип акумулятора
Li-ion
Використання
Для брів, Для носа, Для вух
Матеріал леза
Нержавіюча сталь
Бритовна система
Сіточна (вібраційна)
Тип гоління
Сухе

Тример універсальний Xiaomi WellSkins (WX-TM01)

Тример універсальний Xiaomi WellSkins (WX-TM01)
Ціна:
599 грн.
Ітого:
Про покупця