• -50 грн.
Автоматичний дозатор для мила Xiaomi Simpleway (ZDXSJ02XW) Pink ціна

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi Simpleway (ZDXSJ02XW) Pink

Розпродано Код: 3838
- 50 грн
799 грн.
749 грн.
Без податку
Кількість

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi Simpleway стане прекрасним аксесуаром для вашої ванної кімнати або кухні. Модель обладнана інфрачервоним сенсором, завдяки якому не доведеться натискати кнопку, а це чудова особливість для підтримки гігієни. Корпус виготовлений з надійного, удароміцного пластику. Живлення пристрою здійснюється від трьох пальчикових батарейок типу АА.

Економічність
Simpleway дозволяє значно скоротити витрати миючого засобу. На виході він перетворює рідке мило в легку пінку, подача якої проводиться протягом 0.25 секунд після піднесення рук. Піна, розведена водою, легко розподіляється по поверхні шкіри рук. Замість рідкого мила в дозаторі можуть бути використані фактичні будь-які рідкі косметичні засоби, що дуже порадує представниць прекрасної статі. Співвідношення води та мила має становити 1:1.

Знищує 99.9% бактерій
Мило, що міститься в дозаторі, ефективно справляється з 99.9% мікробів. Авторитетні дослідження показали, що використання спеціального рідкого мила Simpleway допоможе вам захистити себе і дітей від небезпечних збудників різних хвороб.

Для вашої шкіри
Спеціально підібраний склад мила, що наближається до природного для шкіри показника pH, не завдасть шкоди кислотно-лужному балансу шкірних покривів навіть при тривалому використанні, а також значно пом'якшить їх. Додавання екстрактів рослин надасть шкірі ще більший захист.

Характеристики

Тип
Дозатори для мила
Колір
Рожевий
Гарантія
12 місяців
Вид
Сенсорні-автоматичні
Артикул
ZDXSJ02XW
Комплектація
Дозатор для мила, Батарейки АА, Місткість з рідиною
Вага
0.54 кг
Управління
Сенсорне
Матеріал
Пластик
Джерело живлення
Від батарейок
Кріплення
Без кріплення
Об `єм
0.32 л
Тип установки
Настільний
Застосування
Для рідкого мила

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi Simpleway (ZDXSJ02XW) Pink

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi Simpleway (ZDXSJ02XW) Pink
Ціна:
749 грн.
Ітого:
Про покупця