Автоматичний дозатор для мила Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash

Розпродано Код: 1878
839 грн.
Без податку
Кількість

Безконтактний диспенсер Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash – незамінний пристрій для ванної та кухні. Диспенсер оснащений дозатором мильної піни, який "видавить" стільки рідкого мила, скільки необхідно для очищення рук від забруднень. Спеціальне рідке мило забезпечить ефективну дезинфекцію верхнього шару шкіри від мікробів.

Мильна піна всього за 0.25 секунди
Диспенсер Xiaomi обладнаний ІЧ-датчиком та спеціальним пінним мікро насосом. Досить просто піднести руки до дозатора і всього за чверть секунди пристрій видавить "жменьку" спіненого мила.

Найкраща очисна здатність мила
У звичайній ручній мильниці співвідношення газ-рідина становить приблизно 6 до 1, що сприяє досить швидкому осіданню піни, а це збільшує витрати мила. У пінному мікронасосі Xiaomi, виробник збільшив обсяг стисненого повітря і в результаті вдалося досягти співвідношення газ-рідина 12 до 1.

Раціональна витрата рідкого мила
За результатами опитувань більше 1000 осіб, вдалося з'ясувати, що приблизно 1.1 г рідкого мила "перетворюється" на досить рясню піну, яка приємна в повсякденному застосуванні. Витрата спіненого мила на 30% нижче ніж звичайного рідкого мила "без пінки".

До 6 місяців роботи на трьох батареях
В диспенсер інтегрований електродвигун, який застосовується в багатьох косметологічних пристроях (наприклад, прилад для чищення обличчя). При 7000 оборотів за хвилину, двигун працює практично безшумно (рівень шуму в межах 40 дБ), тому пристрій не завадить вашому відпочинку. Крім того, у дозаторі дуже економне енергоспоживання. Три AA батарейки вистачить приблизно на 6 місяців використання безконтактного диспансеру.

Надійний захист від води та пилу
Краї диспенсера піднято на 13.5 градусів, що відповідає біонічним лініям витягнутої руки. Дозатор XiaoJi виготовлений із немаркого ABS-пластику. Корпус пристрою надійно захищений від бризок води та пилу (IPX3).

Світлова індикація
Розумна світлова індикація підкаже, що для більшої чистоти необхідно мити руки не менше 10 секунд. При низькому заряді батарейок на панелі пристрою загориться червоний індикатор.

Компактні габарити
Компактні габарити пристрою (100х66х205 мм) дозволять розмістити диспенсер не тільки у ванній кімнаті, а й на кухні або терасі.

Зволожує та пом'якшує
Особливе рідке мило з рівнем PH 5.5-7.5 відповідає природному показнику шкіри рук. До складу мила входить сорбітол, який зволожує шкіру та надає їй здорового вигляду.

Ефективне видалення мікробів
Мило, що застосовується в дозаторі Xiaomi, легко та ефективно видаляє хвороботворні мікроби: золотистий стафілокок, кишкова паличка, Candida albicans, сальмонела і т.д.

Характеристики

Тип
Дозатори для мила
Розміри
100 x 66 x 205
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
Foaming
Комплектація
Автоматичний дозатор мила, Рідке мило, Батарейки АА 3 шт, Посібник користувача
Вага
0.25 г
Призначення
Для ванної та кухні
Управління
Сенсорне
Матеріал
Пластик
Джерело живлення
Від батарейок

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash
Ціна:
839 грн.
Ітого:
Про покупця