Електрогрілка для ніг KULAX (K-NJB-B2V4)

Електрогрілка для ніг Xiaomi KULAX (K-NJB-B2V4)

Розпродано Код: 4433
1999 грн.
Без податку
Кількість

Електрогрілка для ніг Xiaomi KULAX (K-NJB-B2V4)
Грілка для ніг покращить циркуляцію крові та зігріє ноги. Усередині грілки використовується дуже м'яка тканина та спеціальний наповнювач, що дає відчуття комфорту. Прогрівання ніг зміцнює імунітет та надійно захищають від застуди. Візьміть із собою грілку в подорож, у дорогу, у відрядження, на дачу та насолоджуйтесь домашнім затишком.

М'який та довговічний матеріал
Електрогрілка для ніг KULAX (K-NJB-B2V4) зшита з м'якого матеріалу, що володіє хорошими показниками теплоізоляції. Чохли для ніг виготовлені з фетрової тканини і утворюють цілісну оболонку навколо ніг. Горловина дуже м'яка та приємна для шкіри, ефективно запобігає попаданню сторонніх предметів.

Миттєвий нагрівання
Нагрівальний елемент, розташований у підставі, має велику площу, що охоплює стопу від п'яти до кінчиків пальців. Чохол електрогрілки для ніг KULAX (K-NJB-B2V4) зручний, дозволяє мінімізувати втрату тепла, легко стирається і не втрачає своїх властивостей після прання.

Поліпшення кровообігу
Вуглецеве волокно забезпечує оперативне нагрівання до 60 градусів. Грелка вивільняє інфрачервоні промені, які сприятливо впливають на організм людини. Ваші ступні назавжди забудуть про дискомфорт та холод. Регулярне використання грілки дозволить покращити кровообіг.

Захист від бактерій
У матеріал електрогрілки для ніг спеціально було додано шведські антибактеріальні добавки на основі іонів срібла. Вони ефективно запобігають розвитку вірусів і бактерій, захищаючи природну мікрофлору шкіри від шкоди навіть після багаторазового прання.

Характеристики

Тип
Електрогрілки
Розміри
30.5 х 33.5 см
Колір
Сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
K-NJB-B2V4
Інтерфейси
Type-C
Потужність
10 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Напруга
5 В
Температура нагрівання
від 50 до 60°С
Кількість температурних режимів
3

Електрогрілка для ніг Xiaomi KULAX (K-NJB-B2V4)

Електрогрілка для ніг Xiaomi KULAX (K-NJB-B2V4)
Ціна:
1 999 грн.
Ітого:
Про покупця