Маска для сна с подогревом Xiaomi ARDOUR Hot Eye Black (AD-ES011806)

Маска для сну з підігрівом Xiaomi ARDOUR Hot Eye Black (AD-ES011806)

Розпродано Код: 2484
549 грн.
Без податку
Кількість

Маска для сну з підігрівом ARDUOR Hot Eye Mask
Очі - дзеркало душі. Але в наш неспокійний час вони одержують величезну кількість подразників і страждають від постійної перенапруги. Занадто яскравий екран, читання, тривалий час роботи – все це позначається на втомі очей та на загальному стані вашого організму. Подаруйте собі та своїм очам невеликий відпочинок, який забезпечить маска з підігрівом.

Тривимірна конструкція
Маска для очей має опуклу конструкцію, яка надійно захищає від потрапляння світла, та при цьому допомагає підтримати ваш макіяж у гарному стані. Матеріал, з якого виконана маска, дозволяє шкірі дихати, стійкий до забруднення та легко стирається при необхідності.

Рівномірне нагрівання
Як нагрівальний елемент у масці використовується спеціальна плівка, яка забезпечує рівномірне нагрівання по всій площі, без застосування електромагнітних хвиль. При цьому способі шкіра та очі захищені від перегріву, дозволяючи їм дихати. Температура нагріву становить 38-42°С.

Зручне використання
Маску можна використовувати в будь-який час і в будь-якому місці як спосіб "відключитися" від навколишнього світу, або виспатися, наприклад, у подорожі. Якщо ж у вас є ноутбук, павербанк або зарядний пристрій, можна підключити маску до USB порту і використовувати її здатність до нагрівання. Роз'єм на масці USB Type-C. Для зручності перевезення та зберігання маски передбачено спеціальний чохол.

Характеристики

Тип
Маски для сну
Розміри
690 х 78 х 45 мм
Колір
Сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
AD-ES011806
Вихідна потужність
5 Вт
Робоча температура
43±5°C

Маска для сну з підігрівом Xiaomi ARDOUR Hot Eye Black (AD-ES011806)

Маска для сну з підігрівом Xiaomi ARDOUR Hot Eye Black (AD-ES011806)
Ціна:
549 грн.
Ітого:
Про покупця