Вакуумный пакет для хранения вещей с насосом Xiaomi StoSto (10 шт.) v2

Вакуумний пакет для зберігання речей з насосом Xiaomi StoSto (10 шт.) v2

Розпродано Код: 4177
899 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi StoSto Smart Vacuum Bag – вакуумна система зберігання речей, яка складається з насоса та міцних повітронепроникних пакетів. Вона дозволяє зберігати постільну білизну, одяг та інші вироби із тканини максимально компактно. При цьому упаковані вироби будуть захищені від молі, сторонніх запахів та вологи.

Особливості:

  • 10 пакетів у комплекті
  • Надійний вакуумний насос
  • Захист від молі, запахів та вологи
  • Простота використання

Використання вакуумної системи зберігання не потребує особливих фізичних зусиль та спеціальних навичок. Його легко освоїть кожен. Достатньо лише розмістити акуратно складені чисті речі в один із пакетів Xiaomi Stosto Smart Vacuum Bag та закрити спеціальну блискавку. Далі необхідно підключити насос до повітряного клапана на пакеті та відкачати повітря.

До комплекту входить:

  • Пакет 3 шт. 100 x 70 см
  • Пакет 4 шт.  80 x 60 см
  • Пакет 3 шт.  70 х 50 см
  • Вакуумний насос 1 шт. 

Економія вільного місця
Головна перевага Xiaomi Stosto Smart Vacuum Bag – економія вільного місця.  Вакуум усередині пакетів максимально щільно стискає вміст. Таким чином, одяг, ковдри та інші вироби з тканини займуть у вашій шафі значно менше місця, залишивши вільний простір для інших важливих речей.

Висока надійність
Xiaomi StoSto Smart Vacuum Bag зберігатиме ваші речі протягом тривалого часу. Пакети виконані з міцного багатошарового матеріалу, який має гарну стійкість до зовнішніх впливів. Подвійний клапан і надійна блискавка запобігають попаданню повітря всередину. Конструкція насоса з металевим механізмом також є довговічною.

Характеристики

Тип
Пакети для зберігання
Колір
Білий
Країна-виробник товару
Китай
Призначення
Для одягу, Для ковдр, Для подушок

Вакуумний пакет для зберігання речей з насосом Xiaomi StoSto (10 шт.) v2

Вакуумний пакет для зберігання речей з насосом Xiaomi StoSto (10 шт.) v2
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця