Вакуумный пакет для хранения вещей с насосом Xiaomi StoSto (4 шт.)

Вакуумний пакет для зберігання речей з насосом Xiaomi StoSto (4 шт.)

Розпродано Код: 4070
499 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi StoSto Smart Vacuum Bag – вакуумна система зберігання речей, що складається з насоса і міцних повітронепроникних пакетів. Вона дозволяє зберігати постільну білизну, одяг та інші вироби з тканини максимально компактно. При цьому упаковані вироби будуть захищені від молі, сторонніх запахів і вологи.

Особливості:

  • 4 пакети в комплекті
  • Надійний вакуумний насос
  • Захист від молі, запахів і вологи
  • Простота використання

Використання вакуумної системи зберігання не вимагає особливих фізичних зусиль і спеціальних навичок. Його без праці освоїть кожен. Достатньо лише розмістити акуратно складені чисті речі в один з пакетів Xiaomi Stosto Smart Vacuum Bag і закрити спеціальну блискавку. Далі необхідно під'єднати насос до повітряного клапану на пакеті і відкачати повітря.

В комплект входить:

  • Великий 2 шт. 100 x 70 см
  • Середній 2 шт. 80 x 60 см
  • Вакуумний насос 1 шт.

Економія вільного місця
Головна перевага Xiaomi Stosto Smart Vacuum Bag – економія вільного місця. Вакуум всередині пакетів максимально щільно стискає вміст. Таким чином одяг, ковдри та інші вироби з тканини займуть у вашій шафі значно менше місця, залишивши вільний простір для інших важливих речей.

Висока надійність
Xiaomi StoSto Smart Vacuum Bag буде зберігати ваші речі протягом тривалого часу. Пакети виконані з міцного багатошарового матеріалу, який володіє хорошою стійкістю до зовнішніх впливів. Подвійний клапан і надійна блискавка запобігають потраплянню повітря всередину. Конструкція насоса з металевим механізмом також довговічна.

Характеристики

Тип
Пакети для зберігання
Колір
Білий
Призначення
Для одягу, Для ковдр, Для подушок

Вакуумний пакет для зберігання речей з насосом Xiaomi StoSto (4 шт.)

Вакуумний пакет для зберігання речей з насосом Xiaomi StoSto (4 шт.)
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця