Фитнес-блендер Xiaomi MiJia Portable Juicer Cup (MJZZB01PL) White

Фітнес-блендер Xiaomi MiJia Portable Juicer Cup (MJZZB01PL) White

Розпродано Код: 4180
1199 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Mijia Portable Juicer Cup - це портативний соковитискач-блендер, що дозволяє готувати найрізноманітніші напої в будь-якому місці і в будь-який час. Виріб працює від акумулятора, що перезаряджається, а тому немає необхідності підключати пристрій до мережі кожен раз, коли ви вирішите вичавити сік або змішати протеїновий коктейль. Після приготування напою чаша легко відстібається та використовується як звичайна склянка. За рахунок герметичного закриття кришки ємність можна легко розмістити в сумці, не побоюючись, що вміст склянки проллється.

Особливість лез
Ця модель обладнана особливою структурою ріжучої головки. Вона складається з гвинтової ніжки, що створює рух, і чотирьох лез, виготовлених з нержавіючої сталі 304 марки. У сукупності вони утворюють ефективну систему, що швидко подрібнює навіть найтвердіші інгредієнти. На приготування одного напою вам знадобиться не більше 1 хвилини часу.

Тривалий час роботи
Даний девайс працює від акумуляторної батареї загальною ємністю 1300 мАг, заряд якої здійснюється за допомогою бездротового живлення та забезпечує тривалість роботи до 12 склянок збитого напою. Повний цикл заряду становить 2 години.

Просте очищення
Для того щоб очистити соковитискач, необхідно прибрати силіконове кільце і підставити виріб під струмінь води. Також дана модель має функцію самоочищення. Для її активації двічі натисніть кнопку, розташовану у верхній частині конструкції. У процесі використання пристрою будьте обережні та уникайте контакту з лезами.

 

Характеристики

Тип
Блендери
Розміри
82 х 82 х 205 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
MJZZB01PL
Час зарядки
2 години
Вага
548 г
Ємність акумулятору
1300 мА*год
Потужність
45 Вт
Захист
IPX6
Джерело живлення
Від акумулятора
Об `єм
0,3 л
Матеріал леза
Сталь
Кількість швидкостей
1
Кількість обертів за хвилину, об/хв
18000

Фітнес-блендер Xiaomi MiJia Portable Juicer Cup (MJZZB01PL) White

Фітнес-блендер Xiaomi MiJia Portable Juicer Cup (MJZZB01PL) White
Ціна:
1 199 грн.
Ітого:
Про покупця