Фітнес-блендер Xiaomi Pinlo Pro (YM-B05-4) Blue

Розпродано Код: 3934
2499 грн.
Без податку
Кількість

Pinlo Blender Pro – це багатоцільовий портативний блендер, що дозволяє швидко подрібнити усі необхідні інгредієнти та взяти приготовлений напій із собою. Виріб має оригінальний дизайн, який відрізняється від звичних нам подрібнювачів. Модель представлена у двох варіантах: у червоному та синьому кольорі. Прилад, незважаючи на свої скромні розміри, має високу потужність і швидкість мотора. Завдяки цьому ви зможете подрібнити як м'які фрукти та овочі, так і тверді горіхи.

Оптимальний обсяг
Блендер від Pinlo володіє оптимальним об'ємом 450 мл, якого достатньо як для приготування фруктово-овочевих напоїв, так і для подрібнення будь-яких інших інгредієнтів. Для того, щоб розпочати процес необхідно натиснути на колбу зверху і тримати її до готовності. Після подрібнення чашу приладу можна використовувати як пляшку. Просто закрутіть кришку і сміливо кладіть чашу в сумку. Завдяки покращеній герметичності склянка не проллється по дорозі на роботу і не забруднить ваші речі.

Компактна конструкція
Корпус всього виробу має скромні габарити – 108×351×108 мм та вага в 1.6 кг. Завдяки цьому блендер не займе багато місця на кухні і не створить проблем при транспортуванні. Виріб виготовлений з якісних матеріалів, що пройшли перевірку якості та безпеки. Користуватичь може бути впевнений у тому, що його приготовлений напій не міститиме зайвих домішок та синтетичних запахів.

Шумопридушення
Однією з особливостей Pro-версії є силіконова оболонка. Вона не тільки захищає корпус виробу від отримання подряпин і вм'ятин, але й виконує функцію, що шумо поглинає і амортизує. З її допомогою виробнику вдалося досягти мінімального рівня шуму в 84 дБ при увімкненому блендері.


 

Характеристики

Тип
Блендери
Розміри
351 х 108 мм
Матеріал корпусу
Тритан, пластик, нержавіюча сталь із титановим покриттям
Колір
Синій
Гарантія
12 місяців
Артикул
YM-B05-4
Вага
1.6 кг
Потужність
500 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Габарити
35х11x11 см
Кількість швидкостей
1
Ємність склянки
450 мл
Кількість обертів за хвилину, об/хв
30000

Фітнес-блендер Xiaomi Pinlo Pro (YM-B05-4) Blue

Фітнес-блендер Xiaomi Pinlo Pro (YM-B05-4) Blue
Ціна:
2 499 грн.
Ітого:
Про покупця