• -200 грн.
Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (400 мл) Pink ціна

Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (400 мл) Pink

Розпродано Код: 3454
- 200 грн
999 грн.
799 грн.
Без податку
Кількість

Літо - час фруктів, соків і смузі. Для того, щоб готувати напої із соковитих плодів потрібно використовувати спеціальний прилад. Наприклад, соковижималки та блендери. Останні представлені в різних варіантах корпусів і мають різний рівень потужності. Китайська компанія Xiaomi представила нову високотехнологічну модель Бездротової склянки блендер Xiaomi Deerma Juice Blender. Пристрій виготовлений з якісних матеріалів, має відмінну потужність і гарний функціонал. Така техніка стане незамінним помічником у схудненні або просто відмінним елементом побуту на кухні у будь-якої господині.

Технічні характеристики
Бездротова склянка блендер Xiaomi Deerma Juice Blender виконана з міцного матеріалу. Завдяки цьому пристрій не виходить з ладу протягом тривалого часу та зберігає презентабельний зовнішній вигляд. Блендер комплектується батареєю, що перезаряджається, підключається через інтерфейс USB. Це дозволяє брати соковитискач із собою у подорожі чи просто поїздки на дачу. Розмір пристрою досить невеликий, але достатньо для приготування 2-3 порцій смузі. Соковитискач не займає багато місця при транспортуванні і не має великої ваги, тому максимально зручний у використанні.

Комфорт
Об'єм моделі становить цілих 400 мілілітрів. Стабільна робота пристрою забезпечується двигуном потужністю 140 Вт. Блендер у робочому режимі робить близько 20000 обертів на хвилину. Це достатньо для швидкої переробки продуктів.

Дизайн
Бездротова склянка блендер Xiaomi Deerma Juice Blender виконана в досить сучасному, але в той же час мінімалістичному дизайні. Пристрій має порівняно невеликі габарити і зовсім невелику вагу. Це дозволяє подорожувати разом із компактною технікою. 2 пластикові насадки, одна підключається до робочої частини пристрою, а інша накривається герметичною кришкою. Смузі та коктейлі можна робити прямо в дорозі. Використання бездротового соковитискача максимально зручне навіть для дитини. Управління здійснюється за допомогою спеціальної кнопки, яка розташована на робочій частині блендера. Модель представлена в різних кольорах, будь-який з користувачів може обрати відтінок, що йому сподобався. Бездротовий соковитискач-блендер Xiaomi Deerma & Juice Blender стане постійним супутником будь-якої людини, яка веде здоровий спосіб життя.

Характеристики

Тип
Блендери
Колір
Рожевий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DEM-NU05
Комплектація
Блендер, чаша для блендера (1шт.), кришка для чаші, кабель для заряджання USB-MicroUSB, щіточка для чищення
Вага
0.4 кг
Потужність
140 Вт
Джерело живлення
Від акумулятора
Матеріал ніжки блендера
Метал
Ємність склянки
400 мл

Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (400 мл) Pink

Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (400 мл) Pink
Ціна:
799 грн.
Ітого:
Про покупця