Блендер Xiaomi OCOOKER Cooking Stick (CD-HB01)

Блендер Xiaomi OCOOKER Cooking Stick (CD-HB01)

У наявності Код: 2939
1649 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо у понеділок

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Чудо-інструмент для відкриття нових уподобань
Досить замовляти доставку та харчуватися напівфабрикатами, коли можна за допомогою простого інструменту розкрити в собі талант до кулінарії та навчитися насолоджуватися не лише їжею, а й процесом приготування.

Від складного - до простого та смачного
Компактний ручний блендер чудово підходить для приготування фаршу, збивання яєць, подрібнення та перемішування продуктів. Настільки потужний інструментарій допоможе приготувати різноманітний обід для всіх членів сім'ї, а також заощадити місце на кухні.

Найкращий помічник для приготування дитячого харчування
Що б там не говорили, а прикорм, приготовлений своїми руками зі свіжих продуктів все-таки здається кращим, ніж магазинний, оскільки він дозволяє повністю контролювати режим харчування малюка. Блендер QCooker може з легкістю приготувати харчування для дітей різного віку, дозволяючи малюкові насолодитися новими смаками, а мамі - не хвилюватися про безпеку харчування.

Електродвигун на постійних магнітах
Електродвигун постійного струму з мідною обмоткою під час роботи видає 12500 обертів на хвилину, ефективно розбиваючи та подрібнюючи продукти, щоб на глибокому рівні розкрити їхній повний смак. Крім того, під час роботи сам двигун не видає гучного та неприємного шуму, дозволяючи довше працювати блендером, не завантажуючи простір гуркотом.

Ножова насадка з ковпаком проти бризок
Ножова насадка блендера виконана з твердої та безпечної нержавіючої сталі марки AISI 304. Завдяки своїй товщині навіть на високій швидкості обертання ніж зберігає свою форму та ефективно подрібнює продукти. Додатковий ковпак як би ізолює робочу область ножа, запобігаючи утворенню бризок та підвищуючи ефективність подрібнення.

Дві швидкості для повного контролю приготування
Дві швидкості - низька і висока - допоможуть впоратися з продуктами різної твердості та кількості, забезпечуючи найкращу продуктивність при роботі двигуна та не завдаючи шкоди їхній харчовій цінності.

Безпечні харчові матеріали
Колба та насадки виконані із повністю безпечних харчових матеріалів. Колба чудово витримує вплив високої температури, не вбирає запахи, не втрачає форму і не містить шкідливого бісфенолу-А. Усі компоненти повністю безпечні навіть для маленьких дітей.

Зручне керування однією рукою
Швидкістю роботи блендера можна керувати навіть однією рукою, а для її зміни не потрібно переривати роботу. Просто натисніть кнопку - і він закрутився, відпустіть - він зупинився. Така розкладка не тільки зручніша, але й безпечніша.

Працює з будь-яким контейнером
Ручний блендер QCooker можна використовувати у металевих, пластикових, скляних та інших контейнерах. Він з легкістю подрібнить овочі та фрукти у пюре, зб'є вершки або просто перемішає продукти. Зручна насадка дозволяє використовувати блендер прямо в кавуні, щоб не заморочуватись ні з приладами, ні з миттям посуду.

Розбірна конструкція для простого догляду
Колбу та насадки після використання можна зняти та помити, видаливши залишки продуктів для безпечного використання наступного разу та не створюючи середовища для розмноження бактерій.

Рамка для зручного зберігання
Разом із блендером йде зручна рамочка для зберігання знімних компонентів, що допомагає тримати все необхідне в одному місці, не перевантажуючи простір коробками.

Характеристики

Тип
Блендери
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
CD-HB01
Комплектація
Блендер, чаша для подрібнення, віночок, насадка для подрібнення, склянка
Потужність
420 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Об `єм
0.8 л

Блендер Xiaomi OCOOKER Cooking Stick (CD-HB01)

Блендер Xiaomi OCOOKER Cooking Stick (CD-HB01)
Кількість
Ціна:
1 649 грн.
Ітого:
Про покупця