Насос електричний (компресор) Xiaomi NEWO Electric Pump (G01) Grey ціна

Насос електричний (компресор) Xiaomi NEWO Electric Pump (G01) Grey

Розпродано Код: 4745
1349 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть увагу! NEWO Electric Pump (G01) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Насос електричний (компресор) Xiaomi NEWO Electric Pump (G01)
Бездротовий насос призначений для ефективного та комфортного накачування шин та м'ячів. Вбудована батарея дозволяє використовувати насос без мережі.

Для коліс та м'ячів
Портативний компресор Xiaomi NEWO Electric Pump (G01) з легкістю підкачати автомобільні колеса, накачати велосипедні шини або допоможе швидко підготувати м'яч до футбольного поєдинку. Максимальна потужність тиску становить 150 фунтів на квадратний дюйм для легкого накачування шин. У комплекс компресора входить голка для накачування мечів та насадка на автомобільний ніпель.

Акумулятора 1200 мАч
Накачування ще ніколи не було таким простим – акумуляторна технологія дозволяє здійснювати накачування у віддалених від електромережі місцях. Одного заряду достатньо роботи протягом 15-20 хвилин без перерви (залежить від навантаження). Завдяки універсальному зарядному порту Type-C ви можете заряджати насос різними способами, у тому числі від мережі, повербанка, ноутбука або комп'ютера.

Великий дисплей
Точний результат накачування забезпечується функцією вимірювання в реальному часі та функцією попереднього вибору тиску. Вимірювання здійснюється за допомогою LED манометра. Широкий, інформативний та інтуїтивно зрозумілий дисплей має гарну зчитуваність навіть у яскравий, сонячний день.

Яскравий LED ліхтар
Компресор Xiaomi NEWO Electric Pump (G01) має вбудований світлодіодний ліхтарик, який підвищить вашу безпеку під час роботи в темний час доби. Ви також легко впораєтеся з поломкою вночі. Компактний розмір добре підходить для транспортування та зберігання. Поміститься навіть у ящик вашого автомобіля.

Автоматичне відключення
Функція автоматичного відключення зупиняє насос Xiaomi NEWO Electric Pump (G01) при досягненні заданого тиску. Зарядка з роз'ємом usb-c робить даний інструмент справді універсальним – використовуйте Xiaomi NEWO Electric Pump вдома або в поїздці однаково легко.

Характеристики

Тип
Компресори
Колір
Сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
G01
Час зарядки
1.5 - 2 години
Комплектація
Довге сопло, Голка, Кабель USB-C, Насос, Чохол
Вага
360 г
Ємність акумулятору
1200 мА*год
Додатково
3 режими роботи (велосипед, м'яч, техніка), Ліхтар, Великий екран, Датчик тиску, Автовідключення
Джерело живлення
Від акумулятора
Габарити
137 х 55 х 55 мм
Діапазон робочих температур
-10°C - +45°C
Максимальний тиск
150 psi (10.3 bar)

Насос електричний (компресор) Xiaomi NEWO Electric Pump (G01) Grey

Насос електричний (компресор) Xiaomi NEWO Electric Pump (G01) Grey
Ціна:
1 349 грн.
Ітого:
Про покупця