Автомобільний компресор Baseus EnergyPump Mega Dual Cylinder Wireless Inflator (CRNL060001) ціна

Автомобільний компресор Baseus EnergyPump Mega Dual Cylinder Wireless Inflator (CRNL060001)

Розпродано Код: 4721
2149 грн.
Без податку
Кількість

Автомобільний компресор Baseus EnergyPump Mega Dual Cylinder Wireless Inflator (CRNL060001) - це зручний, бездротовий та потужний аксесуар для автомобілістів, мотоциклістів та велосипедистів.
Ви забудете про стандартне рішення, і ось чому:

Датчик тиску
Компресор оснащений датчиком тиску, який автоматично визначає тиск у шинах одразу після підключення. Інформація відображається на дисплеї, дозволяючи вам визначити, чи потрібно накачувати шину чи ні. Це зручно та економить час.

Сумісність
Цей компресор сумісний із різними об'єктами, включаючи автомобільні, мотоциклетні та велосипедні шини, а також м'ячі. Це робить його універсальним та корисним аксесуаром.

Швидка робота
Продукт в 3 рази потужніший і швидший за звичайні компресори. У той час як Baseus EnergyPump Mega Dual Cylinder Wireless Inflator (CRNL060001) заповнює повітря від 0 бар до повного рівня в шинах r196 всього за 3.5 хвилини, типовий компресор зробить те саме за 10-12 хвилин. Подвійний циліндр, виготовлений з литого під тиском сплаву із двигуном високої потужності (250 Вт), працює зі швидкістю 18000 об/хв, тому він легко відкачує швидкий потік повітря без втрати тиску в шинах.

Простота використання
Накачування шин легке і просте - достатньо одного натискання кнопки. Компресор автоматично зупинить процес, коли тиск досягне заданого значення, що запобігає перекачування шин. Ви можете вибирати між стандартними значеннями та налаштовувати кількість атмосфер самостійно. У компресор Baseus EnergyPump Mega Dual Cylinder Wireless Inflator (CRNL060001) вбудовано цілих шість високоефективних акумуляторів 10С загальною ємністю 6000 мА*год. Заряджається пристрій через порт USB Type-C.

Компактний розмір
З компактними розмірами, аналогічними до більшості портативних зарядних пристроїв (пауербанків), цей компресор можна легко зберігати в автомобілі. Його металева конструкція надає йому міцності та привабливого зовнішнього вигляду.

Стійкість до перегріву
Завдяки спеціальній конструкції та розчину, що розсіює тепло, компресор стійкий до перегріву. Конструкція з 274 отворами в корпусі з кожного боку допомагає у цьому.

Тиха робота
Пристрій знижує рівень шуму на 20% порівняно зі стандартними насосами, що робить його тихішим та приємнішим у використанні.

Характеристики

Способи заряджання
Від USB Type-C
Тип
Компресори
Розміри
230 х 64 х 99 мм
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
CRNL060001
Комплектація
Компресор, Змінні насадки 4 шт, Кабель USB-C, Чохол
Вага
1320 г
Ємність акумулятору
6000 мА*год
Додатково
Датчик тиску шин, Ліхтар, Автовідключення, Екран, Двоциліндровий двигун
Потужність
250 Вт
Джерело живлення
Від акумулятора
Продуктивність при 0 бар
30 л/хв

Автомобільний компресор Baseus EnergyPump Mega Dual Cylinder Wireless Inflator (CRNL060001)

Автомобільний компресор Baseus EnergyPump Mega Dual Cylinder Wireless Inflator (CRNL060001)
Ціна:
2 149 грн.
Ітого:
Про покупця