Автомобильное зарядное устройство Xiaomi Mi Car Charger 100W (CC07ZM)

Автомобільний зарядний пристрій Xiaomi Mi Car Charger 100W (CC07ZM)

Розпродано Код: 4298
899 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Mi Car Charger 100W (CC07ZM) – це універсальний автомобільний зарядний пристрій, який має величезну вихідну потужність 100 Вт і дозволяє заряджати найсучасніші девайси з підтримкою високої вхідної потужності. Пристрій підключається до стандартного гнізда прикурювача або розетки 12 або 24 Вт.

Приголомшлива міць
Xiaomi Car Charger 100W дозволяє заряджати не лише смартфони чи планшети. З цим гаджетом Xiaomi перед користувачем відкривається безліч можливостей, наприклад, девайс здатний заряджати багато енергоємних пристроїв, серед яких портативні акумулятори і навіть ноутбуки. Максимальна вихідна потужність становить 100 Вт, і на сьогоднішній день це просто дивовижна потужність, яка дозволить повністю зарядити Mi 10 Ultra всього за 25 хвилин, а Mi Power Bank 3 на 10000 мАг зарядиться за 2 години 15 хвилин.

Два порти, щоб заряджати буквально все
На корпусі Xiaomi Car Charger 100W розташовано два роз'єми, USB-A та USB-C, за допомогою яких можна заряджати будь-яку техніку на максимальній швидкості. USB-C видає зарядку потужністю до 100 Вт, тоді як USB-А забезпечує максимум 18 Вт.
Навіть заряджаючи відразу два пристрої одночасно Xiaomi Car Charger 100W демонструє чудові показники, видаючи сумарну максимальну потужність 68 Вт з обох портів.

Багаторівневий захист
Xiaomi Car Charger 100W повністю безпечний в експлуатації, оскільки оснащується багаторівневим захистом від електромагнітних перешкод, перевантажень, нестабільного струму, перегріву та короткого замикання. Вбудований контролер живлення автоматично визначає максимально допустиму потужність зарядки для кожного гаджета, що підключається, тому автомобільний зарядний пристрій дбайливо ставиться до всіх девайсів, що підключаються.

LED-індикатор для відображення напруги
У верхній частині Xiaomi Car Charger 100W розташовується стильне кільцеподібне LED-підсвічування, яке добре видно в темний час доби і при цьому не ріже очі. Вона призначена для того, щоб відображати потужність напруги, що подається на заряджуваний гаджет – залежно від потужності змінюється колір індикації. Так, у режимі очікування індикатор має біле свічення, при потужності до 18 Вт – жовте, а від 18 до 30 Вт – зелене. Якщо індикатор синього кольору, то зарядний пристрій видає потужність понад 30 Вт, а помаранчева індикація говорить про турборежим і максимальну потужність.

Характеристики

Тип
Зарядні пристрої
Гарантія
12 місяців
Вид
Автомобільні зарядні пристрої
Артикул
CC07ZM
Джерело живлення
Від прикурювача
Кількість USB-портів
2
Вихідний роз'єм
USB, USB Type-C

Автомобільний зарядний пристрій Xiaomi Mi Car Charger 100W (CC07ZM)

Автомобільний зарядний пристрій Xiaomi Mi Car Charger 100W (CC07ZM)
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця