Автомобільний датчик тиску в шинах Xiaomi 70Mai (Midrive T02) Lite ціна

Автомобільний датчик тиску в шинах Xiaomi 70Mai (Midrive T02) Lite

Розпродано Код: 4251
2799 грн.
Без податку
Кількість

Точний контроль тиску в шинах
Автомобільний датчик тиску в шинах Xiaomi 70Mai (Midrive T02) Lite не тільки зробить поїздку на автомобілі безпечнішим, але й запобігатиме передчасному зносу протектора. Вона складається з головного блоку та 4 маленьких датчиків, які передають дані у режимі реального часу за допомогою бездротової технології Bluetooth.

Легка установка
Центральний блок має яскравий рідкокристалічний дисплей, де зручно відображається вся необхідна інформація. Завдяки лаконічному дизайну та компактним розмірам блок можна зручно розмістити на панелі приладів автомобіля, не порушуючи при цьому естетику салону. Монтаж датчиків не потребує особливих зусиль, адже досить просто накрутити їх на ніпелі замість ковпачків.

Виняткова надійність та висока точність
Датчики впевнено працюють у температурному діапазоні від – 40 до 80 градусів. Вони мають сучасний захист від води та пилу ступеня IP67, тому не бояться навіть найсуворіших погодних умов. Разом з тим висока точність дозволяє датчикам визначити зміну тиску вплоть до 0.1 бара. Це дає можливість швидко визначити проблему та усунути її.

Мобільний додаток
Для більшого контролю система 70Mai (Midrive T02) Lit підключається до спеціальної мобільної програми. За допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу користувач може самостійно обрати оптимальне значення тиску та температури у всіх 4 шинах. Якщо реальні показники не будуть відповідати цим значенням, система сповістить водія звуковим сигналом.

Автономне харчування
Роботу центрального блоку живить невеликий акумулятор, який швидко заряджається від вбудованої сонячної батареї та USB-порту. В основі датчиків також лежать маленькі батареї, термін служби яких становить близько 2 років. Для економії енергії система автоматично вмикається під час руху та вимикається після зупинки.

Характеристики

Тип
Датчики тиску в шинах
Розміри
8.99 x 7.86 x 2.86 см
Гарантія
12 місяців
Артикул
Midrive T02
Матеріал
Пластик
Ємність акумулятору
500 mAh
Додатково
Точність тиску до 0,1 бар, Точність температури з точністю до 3°C, Мобільний додаток, Швидка установка
Інтерфейси
Bluetooth
Джерело живлення
Від акумулятора
Сумісність
70mai
Діапазон робочих температур
- 40 ~ 80 °C

Автомобільний датчик тиску в шинах Xiaomi 70Mai (Midrive T02) Lite

Автомобільний датчик тиску в шинах Xiaomi 70Mai (Midrive T02) Lite
Ціна:
2 799 грн.
Ітого:
Про покупця