Автомобильный видеорегистратор Xiaomi 70mai A800S 4K Dash Cam GPS (RU)

Автомобільний відеореєстратор Xiaomi 70mai A800S 4K Dash Cam GPS (RU)

Розпродано Код: 3998
2925 грн.
Без податку
Кількість

Надвисока роздільна здатність 4K UHD
A800S розширює межі якості зображення з найвищим галузевим стандартом до 4K Ultra High Definition (3840 х 2160) і углом огляду 140°, забезпечуючи неймовірно чіткі кадри.

Чудова якість зображення
У A800S використовують сенсор Sony IMX415 з діафрагмою F1.8, який швидше обробляють кадри, забезпечуючи більш чітке та яскраве зображення.

Нічне бачення
У A800S використовують об'єкт з технологією 3D DNR (динамічне шумозаглушення) та інтелектуальним алгоритмом AI для зменшення шуму зображення. Це дозволяє a800s демонструвати видатну продуктивність при слабкому освітленні, забезпечуючи максимально чітке зображення будь-якої години дня і за певних погодних умов.

Розширена система допомоги водієві (ADAS)
Удосконалена система допомоги при водінні (ADAS) визначає ваше оточення і має голосові оповіщення в реальному часі, щоб попередити вас про проблеми з безпекою. Система попередження про виїзд зі смуги руху попередить вас, коли автомобіль почне йти з вашої смуги, відстежуючи сліди на дорозі. Система попередження про лобове зіткнення може розпізнавати і контролювати автомобілі попереду вас, розраховуючи їх швидкість і відстань між ними і вашим автомобілем, щоб запобігти зіткненню під час руху.

24-часове спостереження за паркуванням
Продовжуйте стежити, коли вас нема. Вбудований G-сенсор може автоматично виявляти раптові поштовхи або зіткнення та почати запис, щоб ви могли зафіксувати будь-який інцидент, перебуваючи на стоянці. Ви отримаєте сповіщення, щоб перевірити записи подій у додатку 70mai, якщо відбудеться подібний інцидент.

Вбудований GPS
Вбудований GPS обробляє дані більш ефективно і швидше. Він діє як точний маршрутний комп'ютер, і його можна переглянути в додатку 70mai. Дані включають: пробіг, діапазон, середню швидкість, максимальну швидкість, тривалість і т.д. це відмінно підходить для тривалих поїздок, щоб відстежувати точне місце аварії, якщо вона відбудеться.

Управління на додаток і обмін кадрами
Підключіть додаток 70mai до власного Wi-Fi відеореєстратора, ви можете налаштовувати камеру та керувати нею в додатку, а також керувати, завантажувати та публікувати відзнятий матеріал. Спільне використання більше не проблема з 70mai A800S. Поділіться відзнятим матеріалом зі своєю страховою компанією відразу після події. Діліться своїми фотографіями чи відео в соціальних мережах, включаючи Youtube, Facebook, Instagram і т.д. Зберігайте мемуари про те, куди ви їдете, і про все, що ви бачите в поїздці.

Характеристики

Тип
Відеореєстратори
Розміри
88.8 × 59.8 × 36.3
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
A800S
Комплектація
Відеореєстратор, Кабель живлення 3м
Вага
150 г
Додатково
Циклічний запис (1, 2, 3 хв), Нічне бачення (20 м), G-сенсор, ADAS, LDWS
Інфрачервоне підсвічування
Є
Запис звуку
Так
Джерело живлення
Від прикурювача
Максимальна роздільна здатність відео
4K Ultra HD (3840x2160)
Підтримка відео форматів
H.265
Екран
3"
Вбудований GPS
Є
Кількість камер
1
Активація запису
Автоматично при включенні, По датчику удару/гальмування/прискорення
Сенсор
Sony IMX415
Частота відео
30 кадрів/с
Об'єктив, фокусна відстань
7G/F1.8
Об'єктив, кут огляду
140
Порти та роз'єми
AV-IN, DC-IN, microSD
Циклічний запис
Так
Підтримка карток пам'яті
MicroSD 32Гб - 256Гб (мінімум U1(UHS-1) 10 клас)
Автоматична розбивка відео на кліпи
По 1 хв
Аксесуари
Датчик удару
Зйомка фото
Є

Автомобільний відеореєстратор Xiaomi 70mai A800S 4K Dash Cam GPS (RU)

Автомобільний відеореєстратор Xiaomi 70mai A800S 4K Dash Cam GPS (RU)
Ціна:
2 925 грн.
Ітого:
Про покупця