Автомобильный компрессор Xiaomi 70mai Air Compressor Eco (Midrive TP04)

Автомобільний компресор Xiaomi 70mai Air Compressor Eco (Midrive TP04)

Розпродано Код: 4016
799 грн.
Без податку
Кількість

Один із найкращих сучасних компресорів
Пристрій має невеликий розмір (що не перевищує довжину iPhone) і вагу, легко може бути поміщено як в рюкзаку, так і в салоні автомобіля. Цілісний дизайн надувного насоса поєднує в собі просторий відділ, зі шнурами живлення довжиною майже 3,5 метра і двома перехідниками для форсунок.

Невеликий, але потужний!
Мотор повітряного компресора посилений суцільнометалевими циліндрами, а також шестернями з тривалим терміном експлуатації, що забезпечують більш сильну подачу повітря. Швидкість подачі повітряного потоку перевищує 14 л за хвилину.

Легке увімкнення та вимкнення
Виконаний у мінімалістичному дизайні, виріб легкий у вімкненні та вимкненні. Просте натискання вмикає компресор, а повторне натискання вимикає його. Наявність лінійного манометра дає можливість стежити за тиском повітря у барах та фунтах на кв. дюйм.

Вбудована трубка для подачі
Наявність вбудованої поліуретанової труби всередині компресора дозволяє зручно витягнути її та використовувати для подачі повітря у зручному місці у будь-який час.

Безпека гарантована
Виробник гарантує, що перегрів двигуна виключений. Оснащення екологічно чистими, високотемпературними мідними проводами дозволяє уповільнити передачу тепла та вібрації. Завдяки цьому забезпечується стабільна експлуатація пристрою.

Швидке охолодження
За рахунок безлічі вентиляційних отворів на декількох сторонах пристрою компресор здатний швидко охолоджуватися і бути додатково захищеним від перегріву.

Вбудований ліхтар
Виробник оснастив пристрій ліхтариком з опцією автоматичного включення на початку використання компресора. Освітлення зробить накачування ще безпечнішим у нічний час.

Висока сумісність скрізь
У віддаленій місцевості та власному гаражі шини автомобіля з легкістю можуть бути накачані, оскільки компресор оснащений кабелем завдовжки 3,3 метри, трубкою – 1 метр. Пристрій адаптований до будь-яких розеток 12В в автомобілях будь-якого типу.

Універсальне обладнання
Розробник пристрою додатково пропонує в комплекті 2 адаптери для повної універсальності. З ними компресор підійде не тільки для автомобілів, а й для велосипедів, матраців, м'ячів, куль та інших надувних предметів.

Характеристики

Тип
Компресори
Розміри
144 х 120 х 56,6 мм
Матеріал корпусу
Пластик
Гарантія
12 місяців
Артикул
Midrive TP04
Комплектація
Автомобільний компресор, голка для накачування м'ячів, адаптер прикурювача, довга форсунка, чохол.
Додатково
Автоматичне вимкнення при заданому PSI
Джерело живлення
Від прикурювача
Напруга
12 V
Довжина кабеля
3.3 м
Тиск
3.4 bar (50 psi)
Температура експлуатації
Від -20 ° до +70 ° С

Автомобільний компресор Xiaomi 70mai Air Compressor Eco (Midrive TP04)

Автомобільний компресор Xiaomi 70mai Air Compressor Eco (Midrive TP04)
Ціна:
799 грн.
Ітого:
Про покупця