Парковочная карта Xiaomi BCASE TITA Mini Black

Паркувальна карта Xiaomi BCASE TITA Mini Black

Розпродано Код: 3852
249 грн.
Без податку
Кількість

Ваш номер бачить кожен
Особистий автомобіль вже давно перестав бути розкішшю, а декому навіть став основним робочим інструментом. На жаль, приріст кількості паркувальних місць не завжди встигає за приростом кількості автомобілів. При парковці в незручному місці добрим тоном вважається залишити свій номер телефону. Але вічно шукати старий листочок з номером або новий чистий листочок для його запису до вподоби далеко не кожному.

Зручно користуватися
Автовізитка TITA відрізняється компактними розмірами, які приховують у собі продумані рішення. Всього одне натискання – і ваш телефон на видному місці, ще одне натискання – і його начебто й не було.

Цифри видно за будь-якого освітлення
Усі цифри надруковані за допомогою флуоресцентної помаранчевої фарби з панелі Pantone, щоб номер було видно у будь-яких умовах. У комплекті з корпусом автовізитки йдуть 6 наборів цифр для різних номерів.

Набірний цифровий лоток
TITA оснащена окремим набірним лотком з магнітним кріпленням для швидкого встановлення або зміни номера.

Не залишає подряпин
На підставі корпусу автовізитки TITA встановлені м'які ніжки з гнучкого матеріалу, що забезпечують максимальне зчеплення з поверхнею без жодної шкоди салону. Просто поставте на чільне місце і злегка притисніть, і вона нікуди не подінеться навіть при різкому гальмуванні. М'які ніжки гарантують високу стійкість будь-якої поверхні.

Характеристики

Тип
Автовізитки
Розміри
121 х 42 х 22 мм
Колір
Чорний
Артикул
TITAmini
Вага
40 г
Матеріал
Пластик

Паркувальна карта Xiaomi BCASE TITA Mini Black

Паркувальна карта Xiaomi BCASE TITA Mini Black
Ціна:
249 грн.
Ітого:
Про покупця