• -250 грн.
Видеорегистратор Xiaomi 70Mai A500 Smart Dash Cam Plus GPS (RU)

Відеореєстратор Xiaomi 70Mai A500 Smart Dash Cam Plus GPS (RU)

Розпродано Код: 3650
- 250 грн
2 249 грн.
1999 грн.
Без податку
Кількість

Роздільна здатність 2592×1944
Чутливий сенсор з роздільною здатністю 5 Мп захоплює чітку картину того, що відбувається у всій повноті самих дрібних деталей, з його допомогою навіть далекі дрібні літери або знаки будуть видні чітко і без спотворень.

SONY Exmor R CMOS
Технологія заднього підсвічування другого покоління дозволяє в два рази підвищити чутливість сенсора, щоб побачити ще більше дрібних деталей в природних кольорах.

Флагманський двоядерний процесор HiSilicon
Власний процесор відеореєстратора 70Mai відрізняється низьким енергоспоживанням при незрівнянно високої продуктивності в обробці графіки. Він також підтримує передові технології стиснення, щоб заощадити більше місця в пам'яті.

Бачить чітко і широко
Об'єктив відеореєстратора 70Mai краще поглинає світло і зменшує шуми зображення, щоб навіть при поганому освітленні чітко бачити дорожні знаки та номери автомобілів.

Розумний HDR
Smart-алгоритми автоматично покращують освітлені і затемнені частини зображення, щоб захопити природні кольори і дрібні деталі без шкоди чіткості і якості картинки.

Вбудований GPS
Власна система навігації відеореєстратора 70Mai з високою точністю відстежує швидкість руху і попереджає про небезпечні ділянки, щоб уникнути штрафів за порушення.

Система допомоги водієві ADAS
Розумна система відчуває обстановку навколо автомобіля і вчасно дає розумні голосові підказки, щоб зробити кожну поїздку максимально безпечною.

Компактний і непомітний корпус
Дисплей відеореєстратора 70Mai діагоналлю 2.0" і роздільною здатністю 480×360 може як показувати те, що відбувається на дорозі, так і відтворювати минулі записи.

Цілодобове спостереження на стоянці
Після вимикання двигуна розумний відеореєстратор 70Mai автоматично переходить в режим спостереження на стоянці, продовжуючи спостерігати за станом автомобіля. При виявленні удару він автоматично робить відеозапис, а при низькій напрузі відеореєстратор автоматично відключається, щоб не посадити акумулятор.
(Режим паркування\стоянки працює через датчик удару, доступний тільки при підключенні спец. кабелі для паркувального режиму 70mai Hardware Kit Midrive UP02)

Технологія стислій зйомки
В режимі ручного спостереження відеореєстратор 70Mai може знімати відео з частотою 1 кадр в секунду. Така зйомка дозволяє вмістити півгодини спостереження буквально в хвилинному відео, щоб не пропустити нічого важливого і заощадити місце в пам'яті.

Автоматичне збереження і блокування записів
Вбудований відеореєстратор датчик прискорення (G-Sensor) відчуває різкі гальмування і удари по автомобілю, при цьому відеозапис цього моменту автоматично зберігається в окремий розділ пам'яті, захищений від циклічного запису.

Автоматичний циклічний запис
Коли на карті пам'яті закінчується місце, відеореєстратор 70Mai починає записувати нові відео поверх самих старих, щоб не втратити важливі моменти і не зупиняти роботу.

Дивіться і діліться через додаток
До відеореєстратора можна безпосередньо підключитися по Wi-Fi через додаток 70Mai, щоб подивитися відзняте відео або завантажити запис і фото на смартфон.

Характеристики

Тип
Відеореєстратори
Розміри
83 х 37,9 х 60,5
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
A500
Комплектація
Автомобільний зарядний пристрій, Кабель живлення, Кріплення на двосторонньому скотчі, Лопатка для прокладання кабелю, Антистатична плівка, Документи
Вага
125 г
Додатково
Вбудований GPS, Датчик руху, Датчик удару G-Sensor, WDR, Режим паркування, ADAS (Система допомоги водієві)
Запис звуку
Так
Джерело живлення
Від прикурювача
Максимальна роздільна здатність відео
2592x1944
Підтримка відео форматів
MP4 (H.265)
Екран
2" Кольоровий LCD, IPS
Вбудований GPS
Так
Кількість камер
1
Активація запису
Автоматично та вручну
Сенсор
Sony IMX335
Частота відео
30 кадрів/с
Об'єктив, кут огляду
140°
Порти та роз'єми
Micro USB
Циклічний запис
Так
Підтримка карток пам'яті
MicroSD
Друк інформації у відео
Час, Дата

Відеореєстратор Xiaomi 70Mai A500 Smart Dash Cam Plus GPS (RU)

Відеореєстратор Xiaomi 70Mai A500 Smart Dash Cam Plus GPS (RU)
Ціна:
1 999 грн.
Ітого:
Про покупця