Автомобильный пылесос Xiaomi Portable Vacuum Cleaner Black (XCQP1RM)

Автомобільний пилосос Xiaomi Portable Vacuum Cleaner Black (XCQP1RM)

Розпродано Код: 3685
1099 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO
Пилосос Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO – це компактний і потужний прилад, за допомогою якого ви зможете швидко та ефективно прибрати в салоні автомобіля, видалити пил з комп'ютерної клавіатури, змісти крихти з кухонного столу, прибрати шерсть з м'яких меблів та інше. Пилосос за габаритами схожий на пляшку мінеральної води, ним неймовірно зручно і легко користуватися, результат його роботи заслуговує на найвищу похвалу.

Бездротова конструкція
З потужним пилососом Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO ви зможете навести лад у автомобільному салоні, прибрати пил з-під меблів та в інших важкодоступних місцях. Завдяки відсутності проводів, ви зможете користуватися пристроєм без прив'язки до розеток. Пилососом зручно користуватися в обмеженому просторі (ванна кімната, комора, салон авто).

Ідеальна чистота без алергенів
Потужний двигун та ефективна конструкція Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO дозволяють видаляти різні види забруднень. Пилосос якісно збирає пил, пісок, бруд, крихти від їжі, він чудово видаляє з поверхонь волосся та шерсть свійських тварин, а також побутових кліщів, залишаючи після себе абсолютно чистий простір.

Могутній двигун
Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO отримав сучасний циклонний двигун зі швидкістю обертання до 45 000 об/хв та потужністю всмоктування до 6000 Па. Такі технічні можливості гарантують високу продуктивність та ефективну роботу пристрою.

Час автономної роботи
Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO оснащений високоємною літій-іонною батареєю, яка дозволяє користуватися пилососом до 25 хвилин. Цього цілком достатньо, щоб прибрати в салоні авто. При низькому заряді батареї скористайтеся стандартним портом USB, щоб зарядити пристрій.

НЕРА – фільтрація
Пилосос укомплектований фільтром НЕРА, який надійно замикає пил, алергени та інші забруднювачі розміром до 0.3 мкм усередині та запобігає повторному забрудненню повітря.

Зручне керування. Магнітна насадка
Пилосос Xiaomi Roidmi легко керується за допомогою зручної кнопки на корпусі, яка є ще й індикатором заряду батареї. Червоний колір індикатора повідомляє про необхідність підзарядки. Блакитний індикатор говорить, що заряду достатньо для чергового прибирання. Для забезпечення високої ергономічності насадка, що всмоктує, має доладну конструкцію. У розібраному стані вона надійно кріпиться до корпусу за допомогою магніту.

Характеристики

Тип
Автомобільні пилососи
Розміри
275 x 275 x 60 мм
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
XCQP1RM
Час зарядки
4 год
Вага
500 г
Матеріал
ABS-пластик
Модель
XCQP1RM
Ємність акумулятору
2200 мА*год
Потужність
60 Вт
Джерело живлення
Від акумулятора
Рівень шуму, дБ
≤ 80 дБ
Час роботи
30 хв
Потужність всмоктування
6000 Па
Ємність пилозбірника
50 мл

Автомобільний пилосос Xiaomi Portable Vacuum Cleaner Black (XCQP1RM)

Автомобільний пилосос Xiaomi Portable Vacuum Cleaner Black (XCQP1RM)
Ціна:
1 099 грн.
Ітого:
Про покупця