• -100 грн.
Автомобильный очиститель воздуха Xiaomi 70Mai Air Purifier Pro (Midrive AC02)

Автомобільний очищувач повітря Xiaomi 70Mai Air Purifier Pro (Midrive AC02)

Розпродано Код: 2952
- 100 грн
1 399 грн.
1299 грн.
Без податку
Кількість

Оригінальний дизайн
Дизайн очисника повітря натхненний картиною "Зоряна ніч" Вінсента Ван Гога і туманністю пульсарного вітру. А з кільцем, виготовленим з алюмінієвого сплаву, пристрій набуває незвичайний вигляд.

Повітря в салоні стане чистим всього за 3,3 хвилини
Очищувач повітря 70mai має компактний корпус і показник CADR (продуктивність приладу) на рівні 52 м3/год. Тому пристрій швидко і ефективно очистить повітря в салоні автомобіля.

Вентилятор підвищеної продуктивності і зниженої гучності
Очищувач повітря 70mai оснащений відцентровим вентилятором з невеликим нахилом назад. А вдосконалена форма крильчатки дозволяє ефективніше всмоктувати повітря. Це дозволяє зменшити шум приблизно на 5 дБ і збільшити швидкість подачі повітря на 15%. Таким чином, створюється безперервна циркуляція повітря.

Високоякісний датчик пилу
Очищувач повітря оснащений фотоелектричним датчиком пилу від компанії Cubic Optoelectronics, яка в реальному часі визначає кількість пилу в салоні автомобіля, і в залежності від рівня забрудненості, змінює режим роботи.

Працює від USB-роз'єму
Очищувач повітря 70mai підключається через USB-порт, компактність пристрою дозволяє використовувати прилад і вдома, і на робочому місці. Нехай і у вас вдома буде чисте повітря. В беззвучному режимі пристрій працює безшумно і непомітно для оточуючих і дуже ощадливо витрачає електроенергію.

Поворотна кришка для заміни фільтра з захистом від дітей
В очищувачі повітря 70mai застосовується поворотна кришка. Щоб замінити фільтр пристрої, слід повернути кришку проти годинникової стрілки. Пристрій автоматично вимикається. У пристрої працює функція захисту від защемлення пальців рук, тому ваші руки не постраждають.

Працює в парі з дзеркалом заднього виду
Очищувач повітря 70mai працює в парі з дзеркалом заднього виду 70mai. За допомогою голосових команд, адресованих дзеркала, можна перевірити стан повітря, змінити режим роботи, включити або вимкнути прилад.

Розумний контроль за станом повітря
В режимі реального часу стежити за якістю повітря, і, грунтуючись на отриманих даних, вибирайте відповідний режим роботи.

Циркулюють потоки повітря швидко заповнюють весь простір салону
Якщо встановити очищувач повітря в центрі передньої панелі автомобіля, то очищене повітря швидше заповнить весь простір і куточки салону. Дихати стане легше.

Характеристики

Тип
Очищувачі повітря
Розміри
164 х 50 мм
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
Midrive AC02
Особливості
Smart - управління
Дисплей
Ні
Споживана потужність
1 Вт
Комплектація
Очисник повітря,2 фільтруючі елементи (попередньо встановлений 1),Автомобільний зарядний пристрій,Шнур живлення,Інструкція, Гарантійний талон
Управління
Електронне
Додатково
Високоякісні датчики пилу Cubic Optoelectronics, Японський безщітковий двигун, Фільтр E&H H11
Рівень шуму, дБ
32 дБ

Автомобільний очищувач повітря Xiaomi 70Mai Air Purifier Pro (Midrive AC02)

Автомобільний очищувач повітря Xiaomi 70Mai Air Purifier Pro (Midrive AC02)
Ціна:
1 299 грн.
Ітого:
Про покупця