• -350 грн.
Портативна акустика JBL Flip 5 Grey (JBLFLIP5GRY)

Портативна акустика JBL Flip 5 Grey (JBLFLIP5GRY)

Розпродано Код: 3670
- 350 грн
4 299 грн.
3949 грн.
Без податку
Кількість

Неперевершене звучання
Портативна колонка JBL Flip 5 подбає, щоб ви отримували ще більше задоволення від прослуховування улюблених композицій. Вона здатна відтворювати кристально чистий звук з потужними басами, який дозволить повністю зануритися у світ музики. При цьому модель відрізняється зручним керуванням, довгим експлуатаційним терміном і не вимагає особливого догляду.

Акумуляторне живлення
В основі колонки лежить сучасний акумулятор місткістю 4800 мАг, завдяки якому ви зможете насолоджуватися музикою протягом 12 годин без підзарядки. Щоб заповнити енергію батареї, досить під'єднати її до живлення на 2,5 години.

Абсолютна вологозахищеність
Розробники обладнали колонку міцним корпусом із ступенем захисту IPX7. Він дозволить занурювати модель в воду на глибину до 3 футів, не боячись порушити її роботу. Таким чином, ні раптова злива, ні випадково пролита рідина не зможуть зіпсувати вам настрій.

Швидка синхронізація
Завдяки спеціальній функції PartyBoost колонку можна об'єднати з іншими динаміками для отримання потужного стереозвуку. Це зробить вечірку ще веселіше і голосніше.

Комфортна експлуатація
Завдяки вбудованому Bluetooth модулю ви зможете насолодитися бездротовою потоковою передачею музики з телефону, планшета, ноутбука чи будь-якого іншого пристрою. Неможливо обійти стороною і функцію автоматичного вимкнення, яка заощадить заряд батареї.

Практичність в кожній деталі
Дизайн JBL Flip 5 відмінно поєднує в собі стиль і практичність. Тканинний матеріал і прогумований корпус надійно захищають всі деталі від пошкоджень, а циліндрична форма чудово відчувається в руці. При цьому компактні розміри дозволяють брати колонку з собою куди завгодно — будь то вечірня прогулянка чи тривала подорож.

 

Характеристики

Тип
Портативні колонки
Гарантія
12 місяців
Артикул
JBLFLIP5GRY
Особливості
Автоматичне вимкнення, Вологозахист, Індикатор заряду, Підсвічування кнопок
Матеріал
Метал, Пластик
Ємність акумулятору
4800 мА*год
Мікрофон
Ні
Потужність
20 Вт
Захист
IPX7
Габарити
181 x 69 x 74 мм
Версія Bluetooth
44596
Порти та роз'єми
1 x USB Type-C

Портативна акустика JBL Flip 5 Grey (JBLFLIP5GRY)

Портативна акустика JBL Flip 5 Grey (JBLFLIP5GRY)
Ціна:
3 949 грн.
Ітого:
Про покупця