Портативная колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

Портативна колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

Розпродано Код: 3565
275 грн.
Без податку
Кількість


Легка, компактна, мобільна

При вазі всього в 52 грама і габаритах з куряче яйце компактну колонку Xiaomi можна легко взяти з собою або використовувати комплектний шнурок для підвіски.

Неабияке звучання невеликого пристрою
Великий магнітопровід малого діаметра видає насичене звучання низьких частот, а алгоритми динамічної компресії DRC забезпечують передачу звучання без втрати якості. Маленька колонка порадує слух по-справжньому вражаючою якістю звучання і гучності.

Ще більше функцій для розмов
Завдяки вбудованому мікрофону простим натисканням на кнопку можна прийняти вхідний виклик. Якісний звук з обох сторін створить ефект розмови наживо. Така невелика, але дуже функціональна дрібниця обов'язково стане в пригоді як просто любителям поговорити, так і діловим людям для проведення конференцій.

Якість, яке видно відразу
Отвори у верхній частині корпусу колонки розташовані в геометричній формі спіралі Фібоначчі, додаючи вишуканості образу колонки. Самі корпус виконаний з поєднання полікарбонату і АБС-пластику, він не втрачає колір з часом і не боїться подряпин, а його плавні форми роблять його зручним для утримання.

Тривалий час роботи
Вбудований літієвий акумулятор ємністю 480 мА·год забезпечує колонці 4 години безперервної роботи, щоб її можна було взяти з собою на прогулянку, і на вечірку, а вона завжди буде радувати гучним і якісним звучанням. А в режимі очікування від одного заряду вистачить відразу на 45 днів.

Швидке бездротове підключення по Bluetooth
Компактна колонка Xiaomi підтримує підключення по Bluetooth 4.2, забезпечуючи стійке і швидке з'єднання, не боящееся перешкод. До неї можна підключити смартфон, комп'ютер, телевізор і будь-яке інше пристрій всього за кілька кроків.

Як підключити Bluetooth-колонки до інших пристроїв?

Характеристики

Тип
Портативні колонки
Розміри
50 x 50 x 32 мм
Гарантія
12 місяців
Артикул
MDZ-28-DI
Ємність акумулятору
480 мА*год
Мікрофон
Є
Опір
4 Ом

Портативна колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

Портативна колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)
Ціна:
275 грн.
Ітого:
Про покупця