Мікрофон караоке Xiaomi Just Sing G1 Black ціна

Мікрофон караоке Xiaomi Just Sing G1 Black

Розпродано Код: 2657
2199 грн.
Без податку
Кількість

Новий рівень звукозапису

Любите спілкуватися, співати або може бути вам потрібно завжди підтримувати зв'язок з клієнтами? Тоді представляємо вам сучасний мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black. Цей мікрофон поєднує в собі стильний дизайн і, звичайно ж, останні розробки науки. Розробникам вдалося досягти неймовірної чіткості і високої якості під час запису звукових ефектів, тому ваші пісні будуть звучати як ніколи гарно, а розмова буде чистим і бездоганним. Мікрофон відмінно підходить планшетів, ноутбуків, телефонів, а також для вокалу і співу.

Забудьте про проводах

Живиться пристрій від вбудованого акумулятора, тому не потребує зайвих проводів. Тепер ви зможете використовувати мікрофон в будь-якому місці і в будь-який час. Вбудована літій-іонна батарея 1800 мАч забезпечить безперервну роботу протягом 5 годин, чого цілком достатньо для будь-яких цілей. Підключення здійснюється також без проводів, що дуже зручно. Але, незважаючи на це, на його корпусі є роз'єми Mini-Jack і Micro USB.

Підійде для будь-яких цілей

З функціоналу варто відзначити регулювання чутливості, завдяки якій ви зможете налаштувати роботу мікрофона під конкретну мету. Наприклад, висока чутливість відмінно сприймає навіть самі непомітні звуки, у той час як низька - не реагує на шум і сторонні звуки.

Зовнішні характеристики

Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black можна легко розмістити на столі або просто тримати в руці. Він не володіє громіздкими розмірами і має стильний зовнішній вигляд. До того ж алюмінієвий корпус надійно захищає деталі від пошкоджень, зберігаючи легкість пристрою.

Характеристики

Розміри
120 x 28 x 28 мм
Матеріал корпусу
Алюміній
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Особливості
Регулювання чутливості
Ємність акумулятору
1800 мА*год
Підключення
Бездротове
Джерело живлення
Акумулятор
Час роботи
5 год
Частотний діапазон
20 – 20000 Гц
Роз'єми
Mini-Jack (3.5 мм), Micro USB

Мікрофон караоке Xiaomi Just Sing G1 Black

Мікрофон караоке Xiaomi Just Sing G1 Black
Ціна:
2 199 грн.
Ітого:
Про покупця