Полотенце Xiaomi ZSH Youth Series (76*34) Blue

Рушник Xiaomi ZSH Youth Series (76*34) Blue

Розпродано Код: 2250
249 грн.
Без податку
Кількість

Коліри на будь-який смак
Рушники ZSH виконані за особливою технологією, за якої тканинний матеріал створюється із попередньо пофарбованої сировини, що дозволяє краще зберегти насиченість та довговічність кольору. Всього є 5 м'яких кольорів: теплий помаранчевий, таємничий фіолетовий, чистий білий, спокійний синій і весняний зелений. Щодня Ви можете підбирати колір під настрій!

Антибактеріальні технології на варті краси та чистоти
Унікальний шведський матеріал Polygiene ефективно бореться з будь-якими бактеріями, що осідають на тканині рушника. Крім того, він запобігає розмноженню шкідливих колонобактерій та збудників золотистого стафілококу, водночас не завдаючи шкоди природним бактеріям шкіри людини.

Довгі і міцні волокна
Добірна аватська бавовна - довговолокнистий матеріал найвищої якості. Основа та головний компонент пряжі для виготовлення рушників - аватська бавовна. Цей матеріал високо цінується за довжину волокон і свою рідкість - у всьому обсязі світового виробництва бавовни аватська бавовна становить лише 1%. Він росте в регіонах, де на рік кожна рослина отримує понад 3000 сонячних годин. Ми спеціально 3 рази пройшли по 12 000 кілометрів, щоб висадити понад 3000 гектарів бавовнику, який дасть тільки найкращу аватську бавовну для рушників.

Вбирає всього за 3 секунди
Поглинаючі властивості бавовни залежать від ступеня зрілості її волокон. Зрілість волокон аватської бавовни, що росте в сонячних регіонах, набагато вища за показники звичайної бавовни. Інноваційна технологія обробки пряжі із застосуванням лише натуральних компонентів допомагає надовго зберегти природні поглинаючі властивості матеріалу.

Натуральна бавовна - найкращий матеріал для догляду за шкірою
Найчистіший матеріал без канцерогенів. Для збереження природної м'якості бавовни при її обробці використовується технологія активованого фарбування. У процесі підготовки сировини не використовуються формальдегіди, аніліни чи інші шкідливі хімічні добавки. Завдяки використанню тільки натуральних речовин, рушник ZSH відповідає рівню "А" міжнародного стандарту безпеки та може бути використано для догляду за чутливою дитячою шкірою.

Характеристики

Тип
Рушники
Розміри
76 х 34 см
Колір
Синій
Гарантія
14 днів
Матеріал
Бавовняні

Рушник Xiaomi ZSH Youth Series (76*34) Blue

Рушник Xiaomi ZSH Youth Series (76*34) Blue
Ціна:
249 грн.
Ітого:
Про покупця