Інтерактивна іграшка для собак Xiaomi PETGEEK (K90759K) ціна

Інтерактивна іграшка для собак Xiaomi PETGEEK (K90759K)

Розпродано Код: 4104
899 грн.
Без податку
Кількість

Інтерактивна іграшка для собак Xiaomi PETGEEK (K90759K) - це надміцна іграшка-дозатор ласощів, яка пропонує веселу та інтерактивну розумову стимуляцію для вашого собаки та заохочує фізичні вправи. Годівниця PETGEEK для собак надовго захопить ваших вихованців, щоб вони боролися з нудьгою та тривогою розлуки. Це ідеальне годування, яке допоможе вашим собакам задовольнити природний мисливський інстинкт вихованця та уникнути деструктивної поведінки.

Автоматичний рух
Несподівані траєкторії руху та зміна напрямку при торканні перешкоди. Іграшка активується при дотику вас чи вашого вихованця.

2 відсіки для корму
Автоматичний дозатор корму PETGEEK має 2 відсіки для ласощів, які вміщують до 380 мл корму або невеликих частування, він їх повільно вивільняє, поки ваш собака грає.

Регульована подача ласощів
Відрегулюйте 2 вікна, щоб контролювати кількість подачі кормів або ласощів.
Налаштування меншого вікна вимагає більшої розумової стимуляції та фізичних вправ, змушуючи вашу собаку докладати більше зусиль, щоб отримати доступ до їжі або ласощів. Це допоможе їм виробити звички до уповільнення їжі, допоможе травленню і запобігає здуттю живота, пов'язане з переїданням.

Енергоефективність
Інтерактивна іграшка PETGEEK може працювати 7 годин в режимі катання і переходити в режим очікування після періоду бездіяльності для економії енергії, поки вона не буде активована дотиком. (Вам необхідно встановити 2 батареї AAA, що не входять до комплекту).

Легке використання та очищення
З інтерактивною годівницею досить легко працювати як вам, так і вашим улюбленцям. Просто наповніть іграшку-дозатор корму для собак, увімкніть пристрій та дозвольте собаці кататися та грати з м'ячем. Всі частини іграшки (за винятком середини ядра, в якому розміщені батареї) можна мити в посудомийній машині, тому її легко підтримувати в чистоті і гігієнічності.
Перевірте, чи іграшка повністю висохла після прання, перш ніж використовувати її знову.

Безпечна та міцна конструкція
PETGEEK (K90759K) дуже міцна, виготовлена із високоякісного антибактеріального АБС-пластику. Кожен компонент щільно закритий, щоб при іграх та жуванні запобігти руйнуванню частин.

Легка у користуванні
- Поверніть кришку, щоб відкрити її.
- Наповніть іграшку частуванням, закрутіть кришку.
- Затисніть кнопку протягом 3 секунд і опустіть на підлогу.

Характеристики

Тип
Іграшки
Розміри
120 x 120 x 120 мм
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Артикул
K90759K
Вага
370 г
Призначення
Для собак
Матеріал
ABS-пластик
Додатково
Вміщує до 380 мл корму
Джерело живлення
2 х ААА батарейки (придбаються окремо)

Інтерактивна іграшка для собак Xiaomi PETGEEK (K90759K)

Інтерактивна іграшка для собак Xiaomi PETGEEK (K90759K)
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця