Підставка для ноутбука та планшета Xiaomi IQunix L-Stand 15" Silver ціна

Підставка для ноутбука та планшета Xiaomi IQunix L-Stand 15" Silver

Розпродано Код: 3688
399 грн.
Без податку
Кількість

Підставка для ноутбуків IQunix L-Stand 12-15
Легка і надійна підставка для ноутбука з екраном від 12 до 15 дюймів забезпечує зручний кут огляду екрану, друку, сприяє прискоренню швидкодії ноутбука за рахунок якісного відведення повітря і допомагає формувати гарну поставу. Досить горбитися за ноутбуком. Забезпечте собі та комп'ютеру комфортну роботу.

Надійність та простота
Проста, лаконічна та гарно продумана форма. Кут підняття корпусу 16 градусів. У місцях зіткнення підставки з корпусом прокладено силіконові підкладки для запобігання ковзанню. У місцях зіткнення підставки з поверхнею столу є силіконові ущільнювачі. Підставка не ковзає і не дряпає поверхні.

Відведення тепла від корпусу
Потужні процесори сучасних ноутбуків виділяють багато тепла. Підняття кута корпусу сприяє більш ефективному відводу тепла та збільшенню продуктивності роботи.

Розправте плечі
Підставка допомагає правильному формуванню постави. Зручно друкувати, зручно дивитися на екран. Працюючи з підставкою, ви вбережете себе від низки проблем з хребтом у майбутньому.

Компактний розмір –можна брати в дорогу
Багато хто знає, як непросто буває пристосуватися до нового робочого місця. Візьміть своє робоче місце із собою. У будь-якому місці ви зможете комфортно розмістити ноутбук під звичним для вас кутом. При розміщенні в кафе ви отримуєте додатковий плюс - корпус не торкається столу та ймовірність залити техніку кавою істотно нижче.

Характеристики

Тип
Підставки для ноутбуків
Розміри
250 х 185 х 80 мм
Колір
Сріблястий
Вага
0.26 кг
Матеріал
Алюмінієвий сплав
Додатково
Силіконові вставки для захисту від пошкоджень, Конструкція підставки запобігає перегріву, Стабільна та міцна конструкція
Охолодження
Пасивне
Максимальна діагональ ноутбука
15"

Підставка для ноутбука та планшета Xiaomi IQunix L-Stand 15" Silver

Підставка для ноутбука та планшета Xiaomi IQunix L-Stand 15" Silver
Ціна:
399 грн.
Ітого:
Про покупця