Умный брелок Xiaomi Ranres Booty (RW01MN) Розовый

Розумний брелок Xiaomi Ranres Booty (RW01MN) Рожевий

Розпродано Код: 3396
599 грн.
Без податку
Кількість

Розумний брелок Ranres - це не тільки високотехнологічний продукт, а й стильний аксесуар. За допомогою шкіряної підвіски його можна закріпити на будь-якому предметі і більше не хвилюватися про те, що він загубиться у найважливіший момент.

Втрачати речі навряд чи комусь подобається, проте і від цього непорозуміння брелок може захистити. Через програму Ranres можна переглянути історію його розташування, щоб швидко згадати, де залишилася потрібна річ або хоча б приблизно знати, де вона знаходиться.

З розумним брелоком Ranres забути необхідну річ можна, тільки якщо Ви самі забули поміняти його батарейку. Достатньо зняти кришку і вставити нову батарейку таблеткового типу, і можна знову забути про неї цілий рік. Біля шкіряної підвіски знаходиться отвір для розбирання, рекомендується знімати кришку за його допомогою.

Розумний брелок Ranres має функцію зворотного зв'язку, що дозволяє знайти будь-який підключений пристрій навіть за допомогою брелока. Зі смартфона можна знайти сам брелок, а з брелка можна знайти смартфон. Радіус дії 15 м відмінно підійде для повсякденного використання. Всього одна проста дрібниця позбавить найбільших турбот, раз і назавжди вирішивши проблему з пошуком забутих речей.

Характеристики

Розміри
42 х 42 х 8 мм
Колір
Рожевий
Вага
10 г
Модель
RW01MN
Джерело живлення
Батарейка CR2030
Тип підключення
Bluetooth
Час автономної роботи
До 12 місяців
Дальність бездротового зв'язку
15 м

Розумний брелок Xiaomi Ranres Booty (RW01MN) Рожевий

Розумний брелок Xiaomi Ranres Booty (RW01MN) Рожевий
Ціна:
599 грн.
Ітого:
Про покупця